Последвайте Sony България

Забавлявайте се навсякъде с безжичните EXTRA BASS™ колонки и слушалки от Sony

Съобщение в пресата   •   яну 05, 2017 14:38 EET

Четири нови безжични колонки и два нови модела безжични слушалки се присъединяват към EXTRA BASS™ семействотона Sony

Проектирани, за да се наслаждавате на музика със силен бас

С впечатляващи нови функции за парти осветление, музиката, която обичате, е навсякъде с вас благодарение на водоустойчивия дизайн[i]и дългия живот на батерията

EXTRA BASS™ семейството на Sony ускорява пулса с вибриращ бас и пресъздава внушението на клубния звук с четири нови преносими безжични колонки, в четири различни размера и разнообразни цветови варианти. Всяка от тях разполага с уникалната EXTRA BASS технология, която възпроизвежда мощен звук с внушителен бас и светлинни ефекти[ii]за парти атмосфера.

Тези колонки ще създадат парти атмосфера навсякъде. С до 24-часов живот на батерията[iii], нищо няма да може да ви спре да се забавлявате. Прибавете към това и новите парти функции - от ярки светлини, мигащи в синхрон с ритъма, DJ ефекти[iv], които ще дадат собствен облик на партито ви и отлична водоустойчивост за незабравими нощи. А за да направите още по-мащабно забавлението, бихте могли да свържете безжично до 10 колонки[v]с функцията Wireless Party Chain[vi]и да пускате музика от всякъде. Можете също и безжично да свържете две колонки от един и същ модел за по-широк стерео звук.

Ако искате забавление само за себе си, новите безжични EXTRA BASS слушалки ще ви осигурят същия наситен басов звук, при това без притеснение и оплитане на кабели.

Бляскави парти светлини

Използвайки популярния ефект за парти осветление в по-малък размер безжичен високоговорител, инженерите на Sony са проектирали микс от различен тип светлини, които работят в такт с любимото ви парче, за да изживеете отново вълнението от изпълнение на живо у дома. SRS-XB40 разполага с клубни светлинни ефекти. Линейната светлина пресъздава многоцветни схеми, вариращи от чисто бяло до разнообразие от цветове. SRS-XB30 е с многоцветна линейна светлина, а XB20 разполага с линейна светлина в един цвят, който подхожда на този на колонката.

Придайте собствен облик на перфектното парти

Приложението SongPal[vii] на Sony играе ролята на дистанционно управление за музикалните функции, контрола на светлините, звуковите режими и функцията за добавяне на колонка, за да се наслаждавате на музиката си по начина, по който желаете. Новост при безжичните колонки през 2017 г. е приложението Fiestable, което може да използвате със SRS-XB40 за още по-голям контрол, който ви позволява да сменяте музиката заедно с DJ ефектите и да превключвате цветовете на светлините с помахване на ръката.

Супер преносими и с безжична връзка през Bluetooth® и NFC, тези колонки могат да бъдат позиционирани по различни начини, хоризонтално или вертикално[viii], като същевременно са достатъчно удобни за носене.

Забавлявайте се цял ден и цяла нощ

Слушайте музиката си на макс ден и нощ благодарение на 24-часовия живот на батерията в мощните SRS-XB40, най-големите сред новите безжични колонки като звук, размер и интегрирани функции. Следват ги SRS-XB30, които разполагат със същата по размер батерия, но в по-компактна колонка, за да си направите хаус парти или мини музикален фестивал в собствения си дом. С тези EXTRA BASS безжични колонки никога повече няма да се окажете без батерия, тъй като те имат гласово известяване, когато зарядът й се изчерпва[ix].

Водоустойчиви за всяко приключение

SRS-XB20 е с по-малък размер, но отново с превъзходно качество. Цялата серия колонки имат IPX5 рейтинг за водоустойчивост, което означава, че са защитени от заливане с вода, независимо дали е от дъжд или пръски от парти край басейна.

Малките, но мощниSRS-XB10 променят значението на израза „музика в движение“. Те разполагат с удобна силиконова каишка, която може да бъде и стойка за малката колонка, за да насочва на звука й. Поставена вертикално на звукът й може да се радват група приятели, а когато е в хоризонтално положение музиката е насочена право към слушателя.

С XB10 можете да закачите силиконовата каишка близо до вас и да се радвате на EXTRA BASS звука. Представете си я как виси на колелото ви, докато карате из града, или в палатката ви по време на къмпинг пътуване, или как е закачена за раницата ви, докато катерите планините.

Задръжте го за себе си

За да се наслаждавате на мощния бас самостоятелно, Sony предлага два нови модела слушалки със същата EXTRA BASS технология в безжичен дизайн. MDR-XB950N1 и MDR-XB950B1 поддържат Bluetooth® аудио стриймиване и лесна свързаност с NFC технология, която прави безжичното свързване изключително лесно.

Възпроизвеждайки мощен басов звук, моделът XB950N1 добавя и Noise Cancelling (шумопотискаща) технология, за да чувате това, което наистина искате – музиката.

През пролетта на 2017 г. ще бъде достъпна и нова функция за персонализиране на музиката, която слушате през Sony слушалките си - новото мобилно приложение, наречено “Sony | Headphones Connect”. С него ще можете да избирате измежду различни EXTRA BASS звукови среди, които да подхождат на това, което искате да слушате – от арена, клуб или концертна зала, до външна сцена. Можете да контролирате по желание и функцията за подсилване на баса. Това означава, че можете да нагласите колко силен да е звука и колко дълбоки да бъдат нивата на басите в зависимост от това как вие обичате да слушате музиката си.

С тези слушалки ще се забавлявате, където и да се намирате, с напълно заредена батерия, която издържа до 22 часа при XB950N1 и до 18 часа при XB950B1.

Когато използвате тези безжични слушалки, можете да се насладите на удобството на hands-free обажданията, благодарение на вградения микрофон и Bluetooth® свързаност. След като ги свържете с телефона си, просто натиснете бутона Слушалка, за да приемете входящи обаждания, и след това натиснете отново, за да прекратите обаждането. Музиката ще продължи автоматично, веднага след като завършите разговора.

Безжичните колонки SRS-XB40 EXTRA BASS ще се предлагат на пазара в синьо, черно или червено от март 2017 на цена от около 460 лв.

Безжичните колонки SRS-XB30 EXTRA BASS ще се предлагат на пазара в синьо, черно, червено, зелено или бяло от март 2017 на цена от около 340 лв.

Безжичните колонки SRS-XB20 EXTRA BASS ще се предлагат на пазара в синьо, черно, червено, зелено или бяло от март 2017 на цена от около 240лв.

Безжичните колонки SRS-XB10 EXTRA BASS ще се предлагат на пазара в синьо, черно, червено, зелено, бяло или жълто от март 2017 на цена от около 120 лв.

Безжичните слушалки MDR-XB950N1 EXTRA BASS ще се предлагат на пазара в черно или зелено от март 2017 на цена от около 500лв.

Безжичните слушалки MDR-XB950B1 EXTRA BASS ще се предлагат на пазара в черно, червено или синьо от март 2017 на цена от около 400лв.

За детайлни характеристики моля посетете продуктовите страници:

SRS-XB10

SRS-XB20

SRS-XB30

SRS-XB40

MDR-XB950N1

MDR-XB950B1

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

[i]За безжични колонки с IPX5 рейтинг

[ii]С изключение на XB10

[iii]24 часа живот на батерията на SRS-XB40, 24 часа на XB30, 12 часа на XB20 и 16 часа на XB10

[iv]Само с XB40

[v]От серията безжични високоговорители EXTRA BASS на Sony за 2017

[vi]Комбинира се с моделите XB40/XB30/XB20

[vii]С изключение на XB10

[viii]XB20 е само хоризонтален вариант

[ix]С изключение на XB10  

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и информационни технологии за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, фото и видео, компютърен и онлайн бизнес, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавление в света. Sony записа рекордни годишни продажби за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., възлизащи на приблизително $75 милиарда. Глобална уеб страница: http://www.sony.net.