Последвайте Sony България

Sony разширява линията си 4K HDR телевизори със серията XE70

Съобщение в пресата   •   юни 22, 2017 16:43 EEST

Серията XE70 включва четири размерана екрана и уникалните Sony технологии, които предлагат изключителна 4K картина с HDR яркост, цвят и детайл.

Sony представи нова серия 4K HDR телевизори – XE70. Най-новото попълнение към продуктовата гама от телевизори е перфектно предложение за всеки, който иска да се потопи в зашеметяващия свят от 4K HDR телевизионно и филмово съдържание. Със стотици часове нови и класически филми, популярни и ексклузивни сериали и концерти в Netflixили AmazonVideo, 4KHDRсе налага като новия стандарт за качество на картината за домашно забавление с ненадминат детайл, цвят и контраст (по-широк диапазон на яркост в сравнение с други видео формати).

Серията XE70 интегрира разнообразни Sonyтехнологии, за да предостави изключително зрително изживяване, осигурявайки реалистичен звук и най-доброто от 4KHDRкартината. Независимо какво съдържание се показва на екрана на XE70, то изпъква с яснота на изображението, благодарение на мощния 4KX-Reality™ PROпроцесор. Отделните части от всяка сцена биват анализирани и сравнени със специална база данни от изображения, която разглежда самостоятелно текстура, контраст, цвят и контури, за да представи по-реалистична картина. Сцените с висока динамика по време на спортни предавания или екшън филми остават плавни и изпълнени с детайли, благодарение на Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри измежду оригиналните, сравнява ключови визуални елементи от последователните кадри и изчислява липсващото за части от секундата действие между тях.

Sony са оборудвали 4KHDRтелевизорите XE70 с множество ексклузивни аудио технологии. ClearAudio+ извършва фина настройка на звука за завладяващо съраунд изживяване – музиката, диалогът и ефектите са по-ясни и по-отчетливо отделени. С DigitalSoundEnhancementEngine(DSEE) компонентите от изгубените честоти биват възстановени, а резултатът е естествен звук с по-просторно усещане – така телевизионното или интернет съдържание с ниска резолюция звучи значително по-добре. CinematicS-ForceFrontSurroundсъздава подходяща картина на звуковите вълни, като коригира силата на звука, закъснението и спектъра на левия и десния канал за постигането на естествен триизмерен звук.

Серията 4KHDRтелевизори XE70 на Sonyпредставя множество функции, които правят гледането на телевизия още по-приятно. Вграденият Wi-Fiпозволява онлайн достъп, за да се насладите на филми в Netflixили AmazonVideo, сайтове за видео споделяне като YouTube, както и да сърфирате в интернет през вградения Operaбраузър. Също така може да стриймвате забавно съдържание от безжична домашна мрежа и интернет без неудобството на кабели. Телевизорът има триUSBпорта, удобно разположени отстрани, които могат да се използват за пускане на дигитално съдържание като музика, видео клипове или снимки от всяко USBустройство с помощта на широка гама от кодеци.

Серията XE70 има елегантен минималистичен дизайн с тънка алуминиева рамка и интелигентно решение за скриване на кабелите, което позволява те да бъдат добре подредени и вкарани в улеите на уникалната стойка.

Серията 4KHDRтелевизори XE70 на Sony ще бъде налична на пазара в България от 25 юни 2017 г. на цени 1699 лв. (43”), 1799 лв. (49”), 2199 лв. (55”) и 3899 лв. (65”). За повече информация, моля посетете официалния сайт на Sony.

– Край –

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, BroksVision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и информационни технологии за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, фото и видео, компютърен и онлайн бизнес, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавление в света. Sony записа рекордни годишни продажби за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., възлизащи на приблизително $75 милиарда. Глобална уеб страница: http://www.sony.net.