Последвайте Sony България

Sony представя нова гама аудио системи с висока мощност за максимално забавление

Съобщение в пресата   •   окт 01, 2020 11:51 EEST

Новите модели MHC-V83D и MHC-V73D, подходящи за всеки повод

Насладете се на още по-мощен звук с най-новия парти звук във всички посоки.

Създайте невероятна атмосфера с многоцветни парти светлини във всички посоки

Направете всяко парти запомнящо се със забавни и интерактивни функции

Днес Sony представи два вълнуващи нови модела в своята гама аудио системи с висока мощност - MHC-V83D и MHC-V73D. С парти звук, светлини във всички посоки и лесен за пренасяне дизайн, те са подходящи за най-доброто забавление.

Още по-мощен звук

Новата гама аудио системи с висока мощност представя ключови подобрения за повече мощност и по-добро качество на звука, като високоефективни конусовидни високоговорители за високи честоти и високоефективни конусовидни високоговорители за средни честоти. Те въвеждат не просто по-голямо налягане на звука нагоре, но и по-широк диапазон, който покрива по-голяма площ.

V83D, V73D - Парти звук във всички посоки

Изпълнете дансинга със зашеметяващ звук благодарение на новия парти звук във всички посоки. V83D и V73D се отличават с четири високоговорителя отпред и отзад, за да разширят звуковата среда нагоре. Средният диапазон разпределя звука от предната и задната част на високоговорителя[1], като обхваща по-широка област с подобрена яснота на средните честоти, за да създаде мощен и плътен звук и да насочва директни, ясни, вокали.

Парти звукът във всички посоки е резултат от съчетанието на предните и задните високоговорители, средния диапазон, буфер и JET BASS BOOSTER, които позволяват на музиката да достигне по-далеч, като предоставят на гостите зашеметяващ звук с подобрена чистота и силен бас.

Осветете нощта

V83D, V73D парти светлини във всички посоки

V83D и V73D представят изцяло нови парти светлини във всички посоки, които осветяват всяко парти, създавайки незабравима атмосфера. Устройствата излъчват вълни от наситено синьо, небесносиньо и зелено с многоцветни ивици, за да потопят всеки гост в атмосферата на едно зашеметяващо парти. Създайте автентична атмосфера като в нощен клуб благодарение на динамичното движение на светлините.

Светлина на високоговорителите

В допълнение, във V83D и V73D са включени и тъмносини светлини на буфера и говорителите за среден диапазон, които ги правят идеални за партита и всякакви събития.

Ambient light режим

Новият „Ambient light” режим улеснява плавния преход от парти режим към по-непретенциозна атмосфера. Тази нова настройка прави аудио системата идеална за семейство, което иска да се отпусне с по-бавна и релаксираща светлинна атмосфера.

Вашето парти на следващото ниво

Вход за караоке и микрофон

Домашното караоке става по-популярно от всякога. Точно затова, новата гама ви позволява да пуснете поп звездата във вас на свобода с два входа за микрофон. Така вие и вашите гости можете да припявате заедно любимите си песни. Функцията Microphone Echo съчетава вокали с фонова музика, за да направи изживяването ви гладко, като отразява ефекта от пеенето в концертна зала. Може да съхранявате микрофоните и кабелите безопасно и безпроблемно в специалните вградени [2].

Вход за китара

Друга възможност е да добавите рокендрол звучене, като свържете китара към един от входовете и използвате системата като усилвател. Насладете се на три режима – Clean за ясен звук, Overdrive за дисторсия на звука и Bass за бас китара.

Контрол с дланта на ръката ви

Управлявайте всичко от дансинга с приложението Fiestable[3][4] и поемете контрола върху музиката, светлините и други функции само с докосване на телефона или чрез гласа си.

Парти плейлист чрез Fiestable

Новата гама от системи вече включва и парти плейлист[5], който позволява на вашите гости да добавят любимите си мелодии към плейлиста ви. Чрез приложението Fiestable, приятелите ви могат да добавят музика от своите смартфони[6] към плейлиста през вашата Wi-Fi® мрежа, така че партито никога да не спира.

Karaoke Ranking чрез Fiestable

Открийте пеещата суперзвезда в себе си с Karaoke Ranking, нова функция, ексклузивна за приложението Fiestable. Състезавайте се с приятелите си за най-висок резултат, а ако някой се класира в Топ 10, може да запише името и заглавието на песента си в класацията.

Режим TAIKO за V83D и V73D

Най-новият режим за игри Taiko на V83D и V73D ви позволява да добавите своя ритъм към която и да е песен като потупвате горния панел в такт с ритъма. Подложете се на изпитание, когато играете срещу приятелите си, добавяйки още повече вълнение към вашето парти.

Нека партито да продължи по-дълго

V83D и V73D имат 360-градусовa здравa конструкция, включваща твърда пластмасова външна част, която покрива всички страни на устройството, и здрави ъглови протектори. Транспортирането на тези устройства никога не е било по-лесно - хванете удобната дръжка за носене и го наклонете назад, а здравите колелца ви позволяват да го превозите чак до купона.

Безкрайни възможности за забавление

Можете да свържете V83D и V73D към вашия телевизор и да изживеете любимите си филми, телевизионни и спортни предавания по изцяло нов начин. Благодарение на HDMI ™ (ARC) изхода можете лесно да свържете системата към телевизора си, за да гледате телевизия и DVD-та на екрана, докато се наслаждавате на мощен звук от високоговорителя.

Вече можете да слушате повече с DAB + и напълно съвместим FM тунер, с който може да слушате с любимите си радиостанции навсякъде.

MHC-V43D и V13

Sony ще представи MHC-V43D и MHC-V13 в Европа в началото на следващата година. V43D и V13 са оборудвани с два предни високоговорителя и JET BASS BOOSTER, които разпространяват звука навсякъде. Подобно на V83D и V73D, V43D включва и средния диапазон. Тези изцяло нови дизайни увеличават здравината на кутията, като осигуряват по-силен бас и същевременно подобряват яснотата на звука. В допълнение, с цветното парти осветление, жестовия контрол[7] и всички нови забавни и интерактивни функции, партито никога няма да свърши.

Моделът MHC-V83D ще се предлага от октомври 2020 г. на приблизителна цена от 1499 лв.

Моделът MHC-V73D ще се предлага от октомври 2020 г. на приблизителна цена от 1249 лв.

Моделът MHC-V13 ще се предлага в цяла Европа в началото на 2021 г., а цените предстои да бъдат потвърдени.

Моделът MHC-V43D ще се предлага в цяла Европа в началото на 2021 г., а цените предстои да бъдат потвърдени.

За повече новини от Sony, посетете http://presscentre.sony.eu/

[1]Средният диапазон под ъгъл е наличен само в MHC-V83D за още по-мощен звук

[2]Държачите за микрофон са налични в MHC-V83D и MHC-V73D

[3]Приложението Fiestableе свободно за сваляне за iPhone от App Store или за Android от Google Play™.

[4]За да използвате приложението Fiestable, трябва първо да изтеглите приложението Sony | Music Center.

[5]Необходима е Wi-Fi мрежа.

[6] Тази функция работи само с песни, съхранени на локалното устройство на смартфоните, и не е съвместима с Hi-Res Audio, песни с размер на файла по-голям от 30 MB или музика от приложения на трети страни.

[7]Само в MHC-V43D

За Sony Corporation

Sony Corporation е една от водещите технологични компании за електроника и забавления в света. От създаването на игри, филми, музика, през производство на електроника и полупроводници, до мрежови и финансови услуги, мисията на Sony е една - да изпълни света с емоция чрез силата на креативността и технологията. За повече информация, посетете: http://www.sony.net