Последвайте Sony България

Sony представя компактния саундбар, които се вписва идеално във вашия дом

Съобщение в пресата   •   яну 05, 2017 12:45 EET

  • Проектиран, за да подхожда на материалите в дома ви
  • Свръх тънък субуфер за завладяващо звуково изживяване с дълбок бас
  • Hi-Res аудио за впечатляващо качество на звука[1]
  • Вграден Chromecast[2] и Spotify Connect дават достъп до над 100 приложенияi за стриймване на музика

Първата серия компактни саундбари от Sony предлагат най-доброто аудио решение за дома. HT-MT500 и HT-MT300 се вписват стилно в актуалните тенденции на интериорния дизайн за всекидневната като безжични тонколони за слушане на музика, предлагайки същевременно чисто и естествено висококачествено звуково изживяване.

Но не всичко се изчерпва с красивия им външния им вид. MT500 с High-Resolution аудио може дори да обработи и подобри всякакъв тип звук, който възпроизвежда. Тези компактни саундбари са оборудвани и с тънък безжичен субуфер, който е достатъчно малък, за да остане незабележим в хола ви, а бихте могли да го скриете дори под дивана си, за да почувствате истински мощта на баса.

С Bluetooth® и NFC свързаност, за да може да стриймвате музика от телефона си с едно движение, това са не просто компактни саундбари, а умни безжични високоговорители за вашия дом. USB входът ви дава възможност да свържете и други USB устройства за лесно възпроизвеждане на музика.

Стилно допълнение

Тънката и елегантна форма е създадена с фокус върху дизайна, за да може компактният саундбар да бъде поставен до телевизора в хола без да изпъква, да пречи на гледката или да скрива IR сензора на телевизора. Проектирани с нова концепция за стил, цвят и материали, MT500 и MT300 са направени с релефна текстура, като външната обвивка на саундбара е с подобно на кожа покритие и матова решетка отпред. Цветовете им са подбрани, за да отговарят на най-новите тенденции в интериорния дизайн. Налични са във въгленово черно и в млечно бяло.

Почувствайте звука

Тези саундбари може да са с компактен размер, но не и звук. Те могат да подобрят качеството на звука на всичко, което гледате, благодарение на S-Force PRO Front Surround, който пресъздава съраунд звук, подобен на този в киносалоните, за да се потопите в любимите си филми.

Стриймвайте музиката си

MT300 осигурява свързаност през Bluetooth® и NFC, а MT500 е оборудван и с вграден Chromecast и Spotify Connect и така разполагате с достъп до над 100 приложения за стриймване на музика. За допълнително улеснение, MT500 има и бутон Music Service за бърз достъп до последната песен, която сте слушали в Spotify Premium профила си, без да се налага да се свързвате и да я пускате от мобилния си телефон или таблет.

Компактната тонколона HT-MT500 ще се предлага в Европа от март 2017 г. във въгленово черно на цена около 1200лв.

Компактната тонколона HT-MT300 ще се предлага в Европа на цена от около 600лв. във въгленово черно (MT300) от февруари и в млечно бяло (MT301) от март 2017 г.

За детайлни характеристики моля посетете продуктовата страница:

HT-MT300

HT-MT500

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Бележки за редакторите:

За повече информация относно всички материали за медиите от Sony, моля посетете прес-центъра: http://presscentre.sony.eu

[1]Налично в HT-MT500

[2] Chromecast е търговска марка на Google Inc.

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и информационни технологии за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, фото и видео, компютърен и онлайн бизнес, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавление в света. Sony записа рекордни годишни продажби за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., възлизащи на приблизително $75 милиарда. Глобална уеб страница: http://www.sony.net.