Последвайте Sony България

Sony обогатява гамата си саундбари с представянето на HT-G700 и HT-S20R

Съобщение в пресата   •   май 19, 2020 13:08 EEST

HT-S20R

Sony представя два нови саундбара HT-G700 и HT-S20R. Моделите гарантират върховна наслада от мощния звук, в който се потапяте, гледайки телевизия и филми в комфорта на вашия дом.

Кинематографичен съраунд звук и ясен диалог

HT-G700 е 3.1-канален Dolby Atmos® и DTS: X саундбар, който съчетава мощен съраунд звук с ясен диалог, за да можете да се потопите напълно в любимите си телевизионни програми и филми.

Чуйте многоизмерен звук с до 7.1.2 канален съраунд. HT-G700 включва Sony Vertical Surround Engine. Трите предни високоговорителя на HT-G700, комбинирани с първокласните технологии на Sony за обработката на сигнала, дават възможност за такова разположение, че звукът ви обгръща както във вертикална, така и в хоризонтална равнина. Освен това, HT-G700 може да ъпскейлва дори обикновения стерео звук до 7.1.2 съраунд звук, само с натискането на бутона Immersive AE (Audio Enhancement).

В допълнение, HT-G700 предлага специален централен високоговорител, така че вокалите да се чуват ясно, независимо дали става дума за диалог с бърза размяна на реплики в любимите ви телевизионни предавания или за шепот в холивудски филм. Той е идеален и за слушане на музика, гарантирайки истинска наслада от богатия и детайлен звук. A благодарение на S-Force PROтехнологията HT-G700 повдига звука, за да хармонизира с картината на по-големите размери телевизори (над 55 инча) и да можете да се потопите напълно в това, което гледате.

Изберете своята перфектна настройка

Режимът на звука, който е най-подходящ за това, което слушате, може да бъде избран директно чрез бутон на дистанционното управление. Това ви позволява да навлезете по-задълбочено във филми с режим Cinema или да чуете всеки детайл от любимите си парчета в режим Music. Освен това има допълнителни настройки за гласов режим и нощен режим. Гласовият режим настройва звука, така че да се подчертае речта, за да не пропуснете и дума, а нощният режим оптимизира баланса на звука, така че да можете да чувате ясно, дори при ниски нива на силата на звука.

HT-G700 се предлага с мощен безжичен субуфер за по-дълбок и по-богат звук на басите. По-големият размер на кутията създава много по-дълбок и богат бас2. A свързването с телевизор е бързо и лесно чрез Bluetooth® или HDMI eARC / ARC.

HT-S20R е достъпeн, но мощeн 5.1-каналeн саундбар. Елегантният дизайн прикрива всъщност истинските му възможности: 400W мощност, два задни високоговорителя и субуфер. Проектиран така, че да подхожда перфектнона вашия телевизор, HT-S20R е и лесен за свързване чрез HDMI, оптичен или аналогов вход. А на музиката си можете да се насладите чрез Bluetooth® връзка или USB.

HT-G700 се очаква в края на май 2020 г. на приблизителна цена 879 лева.

HT-S20R се предлага от май 2020 г. на приблизителна цена 499 лева.

За продуктови характеристики, моля посетете:

https://www.sony.bg/electronics/kompaktni-tonkoloni/ht-g700

https://www.sony.bg/electronics/kompaktni-tonkoloni/ht-s20r

За още новини от Sony, моля посетете http://presscentre.sony.eu/

Sony Corporation е иновативна компания с богата история в технологиите, предоставяща незабравимо потребителско изживяване. От игри и мрежови услуги до музика, филми, електроника, полупроводници и финансови услуги – основната цел на Sony е да направи света по-вълнуващ чрез силата на творчеството и технологиите.

Повече информация може да откриете на www.sony.bg и глобалната страница http://www.sony.net