Последвайте Sony България

Sony α Universe Europe е тук

Съобщение в пресата   •   юли 10, 2018 14:24 EEST

От Sony обявиха старта на Sony α Universe Europe. Създаден е с идеята да бъде информационен хъб за увеличаващия се брой потребители на Sony фотоапарати. Новият сайт ще включва набор от ексклузивно съдържание, сред което:

-Статии за посланиците на Sony

-Уроци от топ професионалисти, изявени в различните сфери на фотографията

-Профили, биографични справки и галерии със снимки на посланиците на Sony

-Фотографски и видео състезания от Sony, в които могат да се включват фотографи и видеографи

-Подробности за местни събития, по време на които хората могат да видят и изпробват най-новите продукти на Sony

-Най-актуалните новини за дигитална фотография от Sony

Sony α Universe има поглед отвъд публичния профил на посланиците, изследвайки в детайл тяхната страст и това, което ги мотивира и вдъхновява. Потребителите ще могат да се учат от тях, както творчески, така и технически, чрез задълбочени статии и уроци за всички апсекти на фотографията и фото техниката.

“В последните години Sony промени подхода си в посока на това какво е възможно във фотографията. Стартът на Sony α Universe Europe представлява следващата стъпка в стратегията ни да помогнем на клиентите да се възползват максимално от възможностите на своята Sony техника“ каза Ян Салмон-Леганьор, директор продуктов маркетинг за Sony Europe. “Искаме да развенчаем мистерията около серия фотографски техники и да вдъхновим фотографите да изпробват нови неща под ръководството на едни от най-добрите фотографи в света“

Новият сайт Sony α Universe Europe вече е тук и съдържанието на него ще бъде обновявано редовно. Наличен е на 22 европейски езика и за да получават актуални съобщения за своите интереси, потребителите могат да се регистрират тук.

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $77 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2018 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net