Последвайте Sony България

По-енергични, по-бързи и по-силни със спортните Bluetooth® слушалки EXTRA BASS™ на Sony

Съобщение в пресата   •   дек 07, 2016 10:50 EET

Трите нови модела безжични слушалки от Sony осигуряват перфектния саундтрак към вашата тренировка и активен начин на живот. Независимо дали сте във фитнес залата или тренирате на открито, може да се насладите на дълбок, мощен звук от EXTRA BASS™ и да дадете най-доброто от себе си. Ежедневието ви може да бъде без затруднения от кабели и с удобство ще приемате обаждания. Изберете подходящия модел за свой нов фитнес партньор и бъдете готови да осъществите здравословните намерения, които имате за Новата година.

Забравете за оплетените кабели. Свържете безжично слушалките към смартфона си и слушайте музиката и подкастите си, където и да се намирате. Използвайки LDAC[1] и Bluetooth, слушалките предават поточно музика с най-високо качество на звука, имат дълъг живот на батерията (най-малко седем часа) i вече не е нужно да съкращавате тренировката си.

MDR-XB80BS - безжичните слушалки, които могат да се мият

Печелившата формула на тези спортни слушалки е IPX5 стандартът за водоустойчивост, според който може да ги използвате в дъжд или в слънце, както и да ги измиете след тежка тренировка. С живот на батерията до седем часа и тегло само 27 грама, с MDR-XB80BSбезпроблемно може да се фокусирате изцяло върху тренировката си.

Ергономичните скоби за уши и регулаторът за кабел държат слушалките стабилно и сигурно на главата ви, докато се наслаждавате на движение без затруднения. Моделът се предлага с различни размери тапи за уши в удобен калъф за носене.

Тренировките са прости и лесни с MDR-XB50BS

С издръжливия дизайн с IPX4 стандарт за водоустойчивост на MDR-XB50BS, музиката не спира при всякакви водни пръски, дори когато тичате под дъжда или се измокрите, вдигайки тежести. Завладяващият EXTRA BASS™ звук ви позволява да се потопите изцяло, с осем и половина часа живот на батерията.

С двата бутона можете да приемете телефонно обаждане, прескачате песен или спирате музиката си на пауза. Дъгообразните държачи поддържат слушалките сигурно прикрепени в ухото, което ви позволява да се насладите на забавна и безпроблемна тренировка със стил.

Потопи се в музиката за часове с MDR-XB70BT

С невероятните девет часа живот на батерията, безжичните слушалки MDR-XB70BT са най-добрият вариант за един динамичен уикенд или за ежедневното ви пътуване. Безжичната Bluetooth свързаност с NFC между вашия телефон и слушалки е максимално опростена. Дори може да използвате вградения микрофон и функцията HD Voice, за да отговаряте на обажданията, които не могат да чакат.

Тези изключително подвижни слушалки разполагат с гъвкава лента за носене на врата и са перфектни за слушане на мощна бас музика навсякъде. Леки и удобни, с тях може да не спирате да се движите в продължение на часове. Опростеният контрол само с три бутона прави ежедневието ви по-лесно.

MDR-XB80BSсе предлага в цветовете синьо, черно и червено на цена от 289 лв.

MDR-XB50BSсе предлага в цветовете синьо, черно и червено на цена от 159 лв.

MDR-XB70BTсе предлага в цветовете синьо, черно и червено на цена от 179 лв.

[1]available with XB80BS

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, BroksVision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и информационни технологии за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, фото и видео, компютърен и онлайн бизнес, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавление в света. Sony записа рекордни годишни продажби за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., възлизащи на приблизително $75 милиарда. Глобална уеб страница: http://www.sony.net.