Последвайте Sony България

Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80 са вече достъпни на пазара

Съобщение в пресата   •   май 15, 2020 15:14 EEST

Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80

HDR Телевизорите на Sony XH80 е истинско аудио-визуално удоволствие.4K HDR X1процесорът в XH80 използва усъвършенствани алгоритми за намаляване на шума и подсилване на детайлите. С още по-ясния 4К сигнал всичко, което гледате, се доближава до 4К резолюция и е изпълнено с контраст и живи цветове. Разширявайки палитрата от нюанси, дисплеят TRILUMINOS, захранван от X1 процесора, възпроизвежда повече цветове от стандартен телевизор. Той анализира и обработва данни, за да направи цветовете в изображенията още по-естествени и прецизни и да ги доближи повече от всякога до тези в реалния живот. Моделите от серия XH80 поддържат HDR формат Dolby Vision, предоставяйки поразителни акценти, живот на цветовете и дълбочина на черното. Новоразработеният X-Balanced високоговорител (за модели от 55 инча и нагоре) осигурява високо качество на звука при ултра тънък дизайн, докато съвместимостта с Dolby Atmos създава усещане за пространство и реално звучене на аудиото.

Серията XH80 е Android TV с вградени Google Assistant , Google Play Store и Chromecast, които предоставят на потребителите лесен достъп до съдържание, услуги и устройства през широката си платформа. Оригиналните меню и потребителски интерфейс на Sony също са усъвършенствани за по-лесна ежедневна употреба. С активираните Google Assistant и Amazon Alexa можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Google Home или да променяте канала и силата на звука с устройствата си при активирана Amazon Alexa. Потребителите на Apple AirPlay 2 могат да качват филми, музика, игри и снимки на телевизора направо от своите iPhone, iPad или Mac устройства. Технологията Apple HomeKit осигурява на потребителите лесен и сигурен контрол върху телевизора чрез Apple продуктите.

Цена и наличност

Телевизоритеот серияXH80 са вече достъпни на пазара. За повече информация относно цената, моля посетете сайта на Sony България или страницата ни www.sony.eu.

Нови модели телевизори Sony и ключови характеристики

4K телевизор XH80 (модели от 85, 75, 65, 55, 49 и 43 инча)

  • 4K HDR X1 процесор възпроизвежда по-голяма дълбочина, текстури и естествени цветове благодарение на обектно-базираната HDR Remaster технология
  • Нов X-Balanced високоговорител, който съчетава чист звук и тънък дизайн (при модели от 55 инча и нагоре)
  • Съвместимост с Dolby Vision™ и Dolby Atmos™
  • TRILUMINOS™ Display пренася и едва доловимите нюанси на цвят, светлина и градация от видео обектива до всекидневната.
  • Метална стойка и елегантна алуминиева рамка
  • Работи със Smart високоговорители, включително и с Google Home и Amazon Alexaустройства
  • Лесна връзка с множество устройства, включително Apple® AirPlay 2®и HomeKit™
  • Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Android TV
  • Персонализиран режим, предоставящ множество възможности, за да отговори на различните предпочитания на клиентите

Sony Corporation е иновативна компания с богата история в технологиите, предоставяща незабравимо потребителско изживяване. От игри и мрежови услуги до музика, филми, електроника, полупроводници и финансови услуги – основната цел на Sony е да направи света по-вълнуващ чрез силата на творчеството и технологиите.

Повече информация може да откриете на www.sony.bg и глобалната страница http://www.sony.net