Последвайте Sony България

Новият компактен саундбар от Sony – мощен звук и стилен дизайн

Съобщение в пресата   •   яну 09, 2018 14:32 EET

  • Дълбок бас и обемен съраунд звук от компактен саундбар с вграден субуфър и S-force PRO Front Surround
  • Този компактен стилен саундбар се вписва елегантно в интериора на вашия дом с възможност за избор между два цвята

Новият 2.1-канален компактен саундбар HT-SF200 на Sony ви дава усещането за звук като на кино в комфорта на вашия дом, като в същото време има и приятна визия – създаден, за да се вписва във всеки интериор. С този компактен саундбар с вграден събуфер ще чуете всички нискочестотни звуци, а диалозите ще звучат ясно и отчетливо, независимо дали гледате филм или телевизионна програма.

Тънкият, стилен саундбар разполага с вграден субуфър и поддържа Dolby Digital кодек, за да доставя безупречен звук. Въпреки компактния си размер, благодарение на S-Force PRO Front Surround, той създава усещането, че звукът идва от няколко различни високоговорители – при това, без никакви кабели из стаята.

Лесна свързаност

Запазвайки пространството чисто и подредено, SF200 използва лесни начини за свързване към вашия телевизор - чрез HDMI ARC, оптика или Bluetooth®[1]. Също така, моделът може да се свързва безжично и към други Smart устройства с помощта на технологията Bluetooth®. Като алтернатива – за онези моменти, когато ви е необходимо бързо свързване, за да чуете любима песен – SF200 разполага с удобен USB вход, който позволява свързване с USB устройство за лесно възпроизвеждане.

Перфектно допълнение

Това е решение от типа „всичко в едно“, което притежава стилен дизайн и се вписва елегантно във вашия интериор, без компромис в качеството на звука. Перфектно е за по-малки жилищни пространства, удобно е за поставяне на рафт или TV шкаф – пред или в близост до телевизора. Използваните материали се съчетават хармонично и допълват вашия стил. Този саундбар се предлага в два модерни цвята – въгленово черно (HT-SF200) или кремаво бяло (HT-SF201).

Моделите HT-SF200 и HT-SF201 ще бъдат налични на пазара от март 2018 г.

Повече детайли за характеристиките на продуктите можете да откриете на: HT-SF200

За още новини от Sony, посетете: http://presscentre.sony.eu/

[1]За свързване чрез Bluetooth®се изисква BRAVIA®телевизор, поддържащ Bluetooth® A2DP(A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)).

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $76 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2017 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net