Последвайте Sony България

Новият флагман Xperia XZ3 на Sony предлага впечатляващ дизайн и завладяващо зрително изживяване

Съобщение в пресата   •   авг 30, 2018 17:26 EEST

  • Изключителен 6-инчов 18:9 QHD+ HDR OLED дисплей, използващ отличените с награди технологии от BRAVIA® OLED телевизорите на Sony, който дава по-наситени черни нюанси, по-контрастни изображения и по-живи цветове.
  • Красиво извитият стъклен дизайн с 3D ефект елегантно се съчетава с OLED дисплея в тънък и фин корпус, който ляга перфектно в ръката.
  • Страничните сензори на екрана използват изкуствен интелект, за да разпознаят приложенията, които се използват най-често, и да осигурят бърз достъп до тях.
  • Интелигентното стартиране на камерата с помощта на изкуствен интелект гарантира улавяне на точния момент, като активира камерата автоматично, когато устройството се вдигне в хоризонтално положение.
  • Основната 19MP Motion Eye™ камера и13MP предна камерапредоставят уникални технологии на заснемане, включително 4K HDR видео запис, Full HD 960FPS супер бавен каданс и обновен 3D Creator – вече с добавяне на лицеви изражения.

Берлин, IFA, 30 август 2018 г. Sony Mobile Communications продължава еволюцията в инженеринга и дизайна на Xperia™ с най-новия си флагман, Xperia XZ3, предлагащ най-доброто от Sony в областта на екраните, звука, изображенията и игрите, събрано в елегантен и модерен дизайн.

"Новият ни флагман XZ3 не само изглежда красиво, но и предоставя най-съвременните аудио и визуални технологии на Sony, които позволяват да се наслаждавате на висококачествено съдържание – за едно наистина завладяващо изживяване и забавления, в дланта на ръката ви“, заяви Хидеюки Фуруми, изпълнителен вицепрезидент и ръководител Маркетинг и продажби в Sony Mobile Communications.

Най-завладяващото изживяване, за да видите, чуете и усетите повече

XperiaXZ3 се отличава с красив 6-инчов QHD+ HDROLED дисплей, който интегрира отличените с награди технологии отBRAVIAOLEDтелевизорите наSony за по-наситени черни нюанси, по-висок контраст, чистота на изображенията, по-живи цветове и за истинско удоволствие при гледане на филми и видео съдържание. Подобрената технология X-Reality™ for mobile конвертира SDR качеството до близко до HDR (HighDynamicRange), за да могат потребителите да се наслаждават на видео съдържание с по-висока резолюция, по-широка цветова гама и подобрен контраст, дори когато го гледат онлайн.

Ефектът от потапянето в забавленията е още по-силен, благодарение на първокласните аудио технологии на Sony. Фронталните S-ForceSurroundвисокоговорители са с 20% по-мощни в сравнение с предходния модел. Hi-Res Audio позволява слушането на музика с качествокато в звукозаписно студио; DSEEHXподобрява качеството на компресираните музикални файлове до такова с висока резолюция, а LDAC осигурява превъзходно безжично слушане.

DynamicVibrationSystemсъздава мощно сетивно изживяване, което допълва музиката, филмите и игрите; позволява потребителите да усетят действието в ръцете си и вдъхва живот на съдържанието по един уникален начин.

Излят, елегантен дизайн и интуитивен интерфейс

Заоблените предно и задно 3D стъкло се сливат гладко в един привлекателен и елегантен дизайн без странични рамки, създавайки красиви отражения и цветове от всички ъгли. XZ3 приляга удобно в ръката, благодарение на удължения 18:9 екран, интегриран в корпуса без забележими рамки.

Тънката 3-милиметрова алуминиева рамка съчатава перфектна визия и издръжливост, благодарение на защитното Corning® Gorilla® Glass 5 стъкло и водоустойчивост със сертификат IP65/IP6[i]. А за да могат потребителите да изразят своята индивидуалност и стил, флагманът се предлага в 4 впечатляващи цвята[ii]: черно, бяло сребро, горскозелено и бордо.

XZ3 също така за първи път представя и новия полезен и удобен интерфейс Side sense, който използва изкуствен интелект, за да осигури лесен и бърз достъп до любими приложения. Само с двойно потупване в която и да е точка на някоя от страните на XZ3, той интелигентно разпознава и показва приложенията, които искате да използвате, и дава бърз достъп до тях, без нужда от превъртане нагоре или надолу в търсенето им. Проектиран за голям диспей, SideSense предоставя възможността за работа с една ръка и без никакви усилия.

ВисокотехнологичнаMotion Eye™ камера, съчетана с изкуствен интелект

XZ3 разполага с нов Smart Launch режим с изкуствен интелект, който моментално активира камерата, когато смартфонът е в хоризонтално положение, което гарантира улавяне на всеки един момент. Smartlaunch, заедно с функциите с изкуствен интелект като SuperiorAuto, PredictiveCapture, PredictiveAutofocusи Smileshutter, гарантират страхотни кадри с камерата на XZ3. И, разбира се, MotionEye™ камерата на Sony предлага и 4KHDRвидеозапис за професионално качество на заснемане, както и FullHD 960fpsсупер бавен каданс за по-драматични кадри.

19-мегапикселовата основна камера се допълва от най-добрата в класа си 13-мегапикселова предна камера за красиви и подобрени селфита с налични разкрасяващи и боке ефекти за по-креативни кадри. Усъвършенстваният 3DCreatorвече предлага възможност потребителите да добавят лицеви изражения към своите 3Dизображения, заснети с основната или предна камера, което ги прави още по-реалистични.

Мощна производителност

XZ3 предоставя най-бързата максимална скорост на свързване в света – 1.2Gbps,благодарение на високотехнологичната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845. Завладяващото изживяване ще трае без проблем по цял ден благодарение на полезните функции на батерията като SmartStamina, режим STAMINA, както и BatteryCare[iii]и технологията за адаптивно зареждане QnovoAdaptiveCharging, които спомагат батерията да издържа по-дълго време и удължават живота й.

Аксесоари

Калъфите StyleCoverTouchSCTH70 и StyleCoverStandSCSH70 ще се предлагат в съотвестващи цветове. Също така ще са налични и зареждащи и аудио аксесоари:

Наличност

XperiaXZ3 ще бъде предлага на избрани пазари в световен мащаб от края на септември 2018 г. и ще бъде един от първите модели смартфони с последната операционна система Android™ 9 Pie.

В първата половина на септември ще стартира кампания за предварителни поръчки на XperiaXZ3 при всички основни партньори на Sony Mobile в България с подарък дългоочакваната игра Call of Duty: Black Ops 4 (Digital Standard Edition) с премиера през октомври на стойност 139 лв.[iv]

БЕЛЕЖКИ:

Пълните характеристики на XZ3 могат да се видят тук:

https://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-xz3/specifications

Ралица Захариева, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com/ +359 2 892 4523

Правни условия

1) Данните и характеристиките могат да варират в зависимост от локалните варианти. 2) Времето за разговори и в режим на готовност зависи от особеностите на мрежата, вида на SIM картата, свързаните аксесоари и различните извършвани дейности като например игри. Съдържанието на комплекта и вариантите на цветовете могат да се различават на различните пазари. Пълният набор от аксесоари може да не е наличен на всеки пазар. 3) Показаните икони са само с илюстративна цел. Началният екран може да изглежда различно на вашия продукт. Някои функции може да не са налични във вашата страна или регион.

Sony е регистрирана търговска марка на Sony Corporation. Xperia е търговска марка или регистрирана търговска марка на Sony Mobile Communications Inc.Всички други търговски марки или регистрирани търговски марки са собственост на съответните им държатели. Допълнителна информация относно търговските марки може да бъде намерена на нашия уебсайт: www.sonymobile.com/global-en/legal/trademarks-and-copyright/.

Android е търговска марка на Google Inc.

Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в САЩ и други страни.

Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или дъщерните дружества на компанията.

[i] Xperia XZ3 e водоустойчив и защитен от проникване на прах, така че потребителите не трябва да се притесняват, ако неочаквано завали дъжд или искат да измият замърсяване под течаща вода, при условие че всички портове и прикрепени капачета трябва да бъдат плътно затворени. Устройството не трябва да се потапя изцяло под вода или да се излага на морска вода, солена вода, хлорирана вода или течности като напитки. Злоупотребата и неправилната употреба на устройството ще направят гаранцията му невалидна. Устройството е тествано за рейтинг за защита от проникване IP65/68. За повече информация вж. www.sonymobile.com/waterresistant. Имайте предвид, че Xperia XZ3 разполага с отворен USB порт за свързване и зареждане. USB портът трябва да е напълно сух преди зареждане.

[ii]Наличността на предлаганите цветове ще варира на различните пазари.

[iii] Battery Care зарежда телефона до 90%, изчаква и след това го зарежда до 100%, точно преди стандартното ви време за събуждане.

[iv]Цените и условията на промоцията може да варират при различните търговци. Предварителната поръчка е отворена за граждани на Република България на 18 или повече години. Нужна епокупка, интернет връзка и конзола PlayStation® 4. За повече информация моля посетете www.sonymobile.com/bg

Sony Mobile Communications е подразделение на базираната в Токио Sony Corporation – глобален лидер и новатор в областта на аудио, видео, игри, комуникации, ключови устройства и ИТ продукти за потребителските и професионалните пазари. Със своят разнообразен бизнес в областта на музиката, филмите, компютърните забавления и интернет, Sony има уникалната позиция да бъде водещата компания за електроника и забавления в глобален мащаб. Чрез портфолиото си от смартфони Xperia™, както и иновативните си умни продукти, Sony Mobile Communications предоставя на потребителите най-добрите Sony технологии, висококачествени съдържание и услуги, както и лесни възможности за връзка със света от свързани забавления на Sony. За повече информация посетете: www.sonymobile.com