Последвайте Sony България

Новата Xperia L4 е част от базовата серия на Sony и идва с 21:9 екран и изчистен дизайн

Съобщение в пресата   •   фев 20, 2020 11:46 EET

Днес Sony обяви Xperia L4, ново базово попълнение към портфолиото си от смартфони с фокус върху забавлението.

Широкоъгълен 21:9 дисплей с изтънчен дизайн и повишена продуктивност


Серията L на Sony се разраства с XperiaL4, която идвас изящен 6.2-инчов 21:9 широк дисплей като част от едно стилно устройство, създадено перфектно да приляга в ръката ти. Съотношението 21:9 ти позволява да виждаш повече и да скролваш по-малко. Благодарение на интерфейса на Sony, който ти позволява да разделиш екрана си на части, можеш да стартираш и да се насладиш на две приложения едновременно, разположени удобно в два отделни прозореца. Телефонът е още по-лесен за използване, благодарение на функцията Side Sense, която ти дава лесен достъп до любимите ти приложения.

Разгърни фотографските си умения


Xperia L4 е първият модел от серията L на Sony, който включва тройна камера – 13-мегапикселов основен сензор, 5-мегапикселов ултра широк сензор и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. Така можеш да изразиш своята креативност и да създадеш висококачествени, артистични снимки, които могат да бъдат подчертани допълнително и с красив боке ефект.

Винаги улавяй цялата картинка като превключваш между широкоъгълния и ултраширокоъгълния обектив. Това ти позволява да снимаш всичко от красиви пейзажи до ефектни портрети.

Възможностите за креативност са подсилени с 21:9 дисплей, който позволява да се правят снимки и видеа в драматичното съотношение 21:9.

Батерия, създадена да живее дълго

Мощната 3,580mAh батерия с функция за бързо зареждане без проблем ще издържи през целия натоварен ден, за да ти позволи да правиш повече от това, което обичаш.

Функцията Xperia Adaptive Charging на Sony следи телефона ти, докато се зарежда, за да осигури батерията да не се претоварва и така да удължи нейния живот.

Наличност


Xperia L4 е налична в два цвята – черно и синьо. Ще се продава в определени пазари от пролетта на 2020 г. 

Sony Corporation е иновативна компания с богата история в технологиите, предоставяща незабравимо потребителско изживяване. От игри и мрежови услуги до музика, филми, електроника, полупроводници и финансови услуги – основната цел на Sony е да направи света по-вълнуващ чрез силата на творчеството и технологиите.

Повече информация може да откриете на www.sony.bg и глобалната страница http://www.sony.net