Последвайте Sony България

Насладете се на превъзходен звук с най-новите безжични говорители с EXTRA BASS™ на Sony

Съобщение в пресата   •   авг 04, 2020 18:13 EEST

 • Подобрено качество на звука с новоразработения X-Balance Speaker Unit на SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23
 • Наслаждавайте се на музиката си без ограничения с говорителите с водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив дизайн
 • Новата гама високоговорители е със свежи цветове, компактен, удобен и лесен за употреба дизайн
 • Sony обнови своята гама безжични EXTRA BASSTM говорители като добави новите SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23. С превъзходно качество на звука, издръжливост и нов дизайн, можете да се наслаждавате на любимата си музика, където и да се намирате.

  Звук, който да споделиш

  EXTRA BASSTM звук

  Насладете се на дълбок и плътен бас, където и да се намирате с новите безжични високоговорители с EXTRA BASSTM и аудио технология на Sony.

  X-Balance Speaker Unit

  Разработен от Sony, X-Balanced Speaker Unit постига високо качество на звука и мощно звуково налягане за по-богато, по-дълбоко и по-възнаграждаващо слушателско изживяване. За разлика от кръговата диафрагма в конвенционален високоговорител новоразработеният X-Balanced Speaker Unit в XB23 разполага с некръгла диафрагма. Това увеличава максимално площта на диафрагмата на високоговорителя, но и звуковото налягане, за по-плътен бас, а и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до намалено изкривяване. Например нивото на звуковото налягане върху XB33 се е увеличило с приблизително 30% и степента на изкривяване се намалява с около 25% в сравнение с предишния модел (SRS-XB32).

  За разлика от кръглата диафрагма в обикновените говорители, X-Balanced Speaker Unit в XB43 разполага с почти правоъгълна диафрагма.

  Тази форма увеличава площта на диафрагмата на високоговорителя, увеличавайки звуковото налягане за по-плътен бас, и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до намалено изкривяване и повече яснота на гласа.

  The X-Balanced speaker unit в XB33 и XB23 се отличава с новоразработена некръгла диафрагмa. Това увеличава максимално площта на диафрагмата на високоговорителя, но и звуковото налягане, за по-плътен бас, а и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до намалено изкривяване и повече яснота на гласа в компактен размер.

  Армиран с миканит клетъчен конус на високоговорителя и капачка против прах

  Твърдият и лек MRC конус и капачката против прах спомагат за качеството на звука.

  Странични пасивни излъчватели

  Разположението на страничните пасивни излъчватели е оптимизирано за трите модела за възпроизвеждане на ясен басов звук.

  Режим LIVE SOUND

  Режимът LIVE SOUND оживява вашето парти с 3-измерен звук и създава усещане сякаш сте на концерт на живо.

  Водоустойчиви, прахоустойчиви и неръждаеми

  Новите модели имат IP67 рейтинг- можете да използвате говорителя си на плажа, в гората, пустинята или където пожелаете - тя ще продължи да роботи, без значение колко прашна е повърхността. Говорителите са издръжливи дори на солена вода, така че забавлението може да продължи в морето!

  Удароустойчиви1

  Говорителите2 са преминали през обширно тестване за удар и благодарение на най-новия им дизайн, те издържат на неизбежните удари, неравности и ожулвания при ежедневна употреба. Дори и най-непохватният инцидент вече не е проблем, в случай на изпускане, колоната3 ще продължи да работи4.

  Парти светлини5

  Добавете усещане като на музикален фестивал към свежия дизайн на говорителите, които се отличават с различни цветове и светлини.

  Fiestable6и Sony | Music Centre apps

  Използвайте безплатното приложение „Fiestable“, за да пресъздадете клубно усещане с настройките на своя смартфон. Оставете светлините да мигат в синхрон с ритъма или да променят цвета си.

  Можете да управлявате говорителите и с безплатното приложение SonyMusic Center. Можете да изберете любимия си плейлист, да смените песента или да изключите светлините спрямо настроението си.

  Party Connect

  В допълнение чрез новата функция Party Connect можете да свържете до 100 съвместими безжични говорителя с BLUETOOTH® технология, за да синхронизирате музиката и светлините, така че всички да танцуват в един и същи ритъм.

  Факторът Нова форма

  Новата гама високоговорители се предлага в широка гама от цветове с нов дизайн, с които идеално допълват всяко пространство. Компактен, лек и лесен за носене, XB23 се побира перфектно в джоба на раницата или в поставката за чаши на вашия къмпинг стол. Освен това има и удобна каишка за окачване на палатка или дърво по време на почивка през уикенда.

  USB-Type-C®

  Вече можете да зареждате високоговорителите чрез новия USB-Type-C®.

  Живот на батерията и свързаност

  С живот на батерията до 24 часа партито може да продължи през цялата нощ. В допълнение на това можете да свържете смартфона си чрез USB Type-A за зареждане на батерията му. Слушайте любимата си музика навсякъде, като свържете телефона си към високоговорителите с Bluetooth® и NFC ™8

  Цени и наличност

  Моделът SRS-XB43 ще бъде на цена около 369 лв. и ще се предлага от август 2020 г. в черно и синьо.

  Моделът SRS-XB33 ще бъде на цена около 289 лв. и се предлага от август 2020 г. в черно, синьо, червено, пепеливо кафяво.

  Моделът SRS-XB23 ще бъде на цена около 399 лв. и ще се предлага от август 2020 г. в черно, синьо, червено, пепеливо кафяво, зелено.

  Sony Corporation е една от водещите технологични компании за електроника и забавления в света. Компанията е сред първите по производство на устройства за заснемане, игри, комуникации,електроника, свързани устройства и ИТ продукти за професионалния пазар. Мисията на Sony е да изпълни света с емоция чрез силата на креативността и технологията. 

  За повече информация, посетете: https://www.sony.net/