Последвайте Sony България

Най-доброто гейминг изживяване – с 4K HDR телевизор и PlayStation®4 Pro от Sony

Съобщение в пресата   •   ное 21, 2016 14:11 EET

4K HDR телевизорите на Sony са едни от най-добрите партньори за любителите на игрите, които желаят да получат максимума от най-новия продукт на Sony Interactive Entertainment – PlayStation®4 Pro (PS4 Pro).

Предлагащ игри и забавление в 4К качество, PS4 Pro осигурява подобрена графична и процесорна мощ, по-добри детайли и безпрецедентна визуална прецизност. Както всички PS4 конзоли, PS4 Pro поддържа и HDR технология.

Потребители с 4K HDR телевизор от Sony ще могат да се наслаждават на всички PS4 заглавия в невероятна 4K резолюция (или на по-висока резолюция), както и на подобрено качество на графиката и по-голям брой кадри в секунда*.

X-tended Dynamic Range Pro** е налична във всички модели от 4K HDR серията на Sony, което означава, че контрастът между най-светлите части от изображението и най-тъмните такива ще бъде възпроизведен перфектно. Технологията позволява да виждате и спектър на яркост над три пъти по-голям от този на обикновен LED телевизор. Така независимо дали играете любимите си спортни заглавия или пътешествате из пост-апокалиптичен свят, игрите ще бъдат по-ясни, по-контрастни и по-реалистични от всякога.

4KHDRтелевизорите на Sony предлагат изключителна яркост и контраст благодарение на уникалната TRILUMINOSтехнология***, предоставяща по-наситени и реалистични цветове, които правят игрите да оживеят. С една по-широка палитра от цветове и повече естествени оттенъци и нюанси, игрите се визуализират с невероятна детайлност.

Мотои Кавамура, директор Телевизионен маркетинг и продуктово планиране за Sony Европа, сподели: "Ние винаги се стремим да дадем най-доброто изживяване на нашите клиенти. Разликата, която 4K прави при спортовете, филмите и други забавления е изключителна и чрез нашата серия 4K HDR телевизори ние се радваме, че можем да осигурим още по-завладяващи и вълнуващи изживявания за любителите на игрите.”

Продуктовата линия 4KHDRтелевизори на Sonyвключва сериите ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 и XD75/70, които са перфектни партньори за новия PS4 Pro. За повече информация посетете www.sony.bg

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и информационни технологии за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, фото и видео, компютърен и онлайн бизнес, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавление в света. Sony записа рекордни годишни продажби за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., възлизащи на приблизително $75 милиарда. Глобална уеб страница: http://www.sony.net.