Последвайте Sony България

Музиката разширява звученето си с изцяло безжичните WF-XB700 и шумопотискащите WH-CH710N слушалки на Sony

Съобщение в пресата   •   апр 14, 2020 11:55 EEST

През април, 2020 в Сан Диего, Калифорния, САЩ – Sony Electronics Inc. представи два нови безжични модела слушалки - WF-XB700 и WH-CH710N.

„Радваме се да представим най-новите аудио иновации на Sony, създадени за нуждите на нашите страхотни потребители,“ каза Майк Фасуло, президент и главен оперативен директор на Sony Electronics North America. “Новите модели имат още повече възможности, с които да се насладим на EXTRA BASS™ технологията на Sony, както и на шумопотискането от най-висок клас.”

Наслади се на динамичен звук с EXTRA BASS™технологията на WF-XB700

EXTRA BASS™ технологиятана Sony,която имат слушалките XB700, пресъздава прецизни и динамични ритми, едновременно с това поддържа и ясни вокали, за да се получи едно наситено и балансирано звуково изживяване.

С BLUETOOTH® технологията кабелите стават излишни, а благодарение на ергономичната триточкова конструкция слушалките прилягат удобно в ухото.

Наслади се на до 18 часа слушане, благодарение на удобния калъф за зареждане[1]. С 10-минутно бързо зареждане в калъфа имате възможност за до 60 минути възпроизвеждане на музика. В допълнение на това IPX4 сертификатът за водоустойчивост[2]осигурява защита от пръски и пот.

Изолирай се от света с WH-CH710N

Слушай твоята музика с ограничен фонов шум с шумопотискащите слушалки WH-CH710N. Докато сте на дълъг полет или пътувате за работа, функцията за шумопотискане с изкуствен интелект (AINC) постоянно анализира околните звуци и автоматично задава най-ефективния режим на шумопотискане спрямо мястото, където се намирате. Благодарение на двойните микрофони, слушалките WH-CH710N улавят повече фонови звуци от всякога.

Near Field Communication (NFC™)връзката позволява стриймването на любимата музика само с едно докосване, а вградената литиево-йонна батерия осигурява до 35 часа аудио с едно-единствено зареждане. Освен това с функцията Quick chargeсамо след 10 минути зареждане, имате възможност за до 60 минути възпроизвеждане на музика

С регулируем метален плъзгач, слушалките имат възможност да бъдат в подходящ размер за всеки, а меките овални наушници гарантират повече комфорт при продължително слушане.

Цени и наличност

Моделът WF-XB700 ще се продава за269 лв.и бъде наличен в черно и синьо от началото на месец май.

Моделът WH-CH710N ще струва 299 лв.и ще бъде наличен в черно, бяло и синьо от средата на месец април.

За повече информация за продуктите посетете –WH-CH710Nи WF-XB700

[1]Нужно е да се зареди самият калъф. 9H (слушалки) + 9H (калъф за зареждане), общо 18 часа, използвайки Bluetooth.

[2]Калъфът не е водоустойчив

Sony Corporation е иновативна компания с богата история в технологиите, предоставяща незабравимо потребителско изживяване. От игри и мрежови услуги до музика, филми, електроника, полупроводници и финансови услуги – основната цел на Sony е да направи света по-вълнуващ чрез силата на творчеството и технологиите.

Повече информация може да откриете на www.sony.bg и глобалната страница http://www.sony.net