Последвайте Sony България

Digital Imaging

TV and Home Entertainment

v & s

Sony добавя три нови висококласни обектива от серията G  към пълноформатната си система

Sony добавя три нови висококласни обектива от серията G към пълноформатната си система

Съобщения в пресата   •   март 23, 2021 16:30 EET

Новите попълнения 50mm, 40mm и 24mm комбинират невероятно качество на изображенията с интуитивно управление

Първият в света телевизор с когнитивна интелигентност, Sony BRAVIA XR A90J, се очаква на българския пазар през април

Съобщения в пресата   •   март 23, 2021 12:00 EET

Започват предварителните поръчки за най-добрия 4K HDR OLED TV телевизор на Sony, предлаган досега. В основата на MASTER серията BRAVIA XR A90J стои революционният когнитивен процесор Cognitive Processor XR™, с който се постига невиждан досега контраст с ярки светли тонове и чисто черно

​Alpha системата на Sony се допълва с представянето на новия, 60-ти, обектив с E-байонет, FE 50mm F1.2 G Master™

Съобщения в пресата   •   март 16, 2021 16:30 EET

Днес Sony разкри подробности за най-новото попълнение в серията G Master пълноформатни обективи на компанията – FE 50mm F1.2 GM (модел SEL50F12GM), който допълва серията на Sony G Master със своята отлична резолюция и въздействащо боке, водеща за индустрията технология на AF (автофокуса), професионален контрол и надеждност, побрани в компактен и лек дизайн.

Sony пуска на пазара пълноформатна камера FX3 за кинематографско качество и подобрена функционалност на управлението специално за авторите на видео съдържание

Съобщения в пресата   •   фев 24, 2021 15:00 EET

Sony официално представи камерата FX3 (модел ILME-FX3), която комбинира най-доброто от водещите в индустрията технологии в областта на дигиталната кинематография с функциите на безогледалните фотоапарати Alpha™ в областта на графичните изображения, за да създаде съвършения кинематографски вид.

Национални награди 2021 победителят за България вече е ясен

Съобщения в пресата   •   фев 12, 2021 17:00 EET

​Световната фотографска организация и Sony България с радост обявяват Ениз Караджа като българския носител на Националната награда на Световните награди за фотография на Sony 2021. ​Световната фотографска организация и Sony България с радост обявяват Ениз Караджа като българския носител на Националната награда на Световните награди за фотография на Sony 2021.

Революционният фотоапарат Alpha 1 отбелязва началото на нова ера в професионалното заснемане

Съобщения в пресата   •   яну 27, 2021 15:00 EET

Alpha 1 предлага невиждана досега комбинация от резолюция, скорост и параметри на видеозаснемане, които дават на професионалистите безгранични възможности, благодарение на новия 50,1 мегапикселов пълноформатен сензор с висока резолюция, високата скорост на заснемане до 30 кадъра в секунда, 8K видео и още много други екстри

Sony пуска на пазара най-новото попълнение в серията си пълноформатни обективи G Master™ - незаменимият FE 35mm F1.4 GM

Съобщения в пресата   •   яну 14, 2021 12:30 EET

Sony представи FE 35mm F1.4 GM (модел SEL35F14GM) – най-новото попълнение в добилата широка популярност серия пълноформатни обективи на компанията - G Master, който предлага първокласно качество на изображението и красиво боке за повече творчески възможности, побрани в изключително компактен и лек дизайн.

Sony обявява новите модели BRAVIA XR 8K LED, 4K OLED и 4K LED с нов когнитивен процесор “Cognitive Processor XR”

Съобщения в пресата   •   яну 07, 2021 20:00 EET

Иновативният нов процесор имитира начина, по който функционира човешкият мозък, за да потопи зрителите в невиждано досега въздействащо изживяване

Изпитайте, усетете и вижте силата на звука

Съобщения в пресата   •   дек 03, 2020 13:00 EET

Повдигнете духа, като започнете да слушате музика още днес; революционен доклад показва как музиката променя нашия емоционален отговор

Sony пуска на пазара пълноформатна професионална камера FX6 и разширява своята професионална серия Cinema Line

Съобщения в пресата   •   ное 17, 2020 17:30 EET

FX6 съчетава в себе си най-доброто от водещите в бранша технологии в областта на цифровата кинематография с усъвършенстваната обработка на изображенията, използвана в безогледалните камери от Alpha™ серията.

Sony пуска Apple TV на избрани смарт телевизори

Съобщения в пресата   •   окт 15, 2020 15:01 EEST

Sony Европа обяви, че потребителите на избрани смарт телевизори Sony вече имат достъп до приложението Apple TV, за да имат възможност да се наслаждават на Apple TV +, Apple TV канали, нови и популярни филми, персонализирани и препоръчани предложения.

Sony представя нова гама аудио системи с висока мощност за максимално забавление

Съобщения в пресата   •   окт 01, 2020 11:51 EEST

Sony представи два нови модела в своята гама аудио системи с висока мощност - MHC-V83D и MHC-V73D. С парти звук, светлини във всички посоки и лесен за пренасяне дизайн, те са подходящи за най-доброто забавление. Sony ще представи MHC-V43D и MHC-V13 в началото на следващата година. V43D и V13 са оборудвани с два предни високоговорителя и JET BASS BOOSTER, които разпространяват звука навсякъде.

Sony представя Xperia 5 II, най-компактната Xperia с 5G технология, която издига фотографията, игрите и развлеченията на следващото ниво

Съобщения в пресата   •   септ 17, 2020 10:00 EEST

Sony добави Xperia 5 II към вече завладяващата гама на Xperia. Това е вторият смартфон на Sony, който поддържа 5G и предлага компактен дизайн без компромиси с производителността. Xperia 5 II включва много от водещите функции на Xperia 1 II, включително камера с три обектива, съчетана с ZEISS оптика, калибрирана специално за Xperia 5 II.

Sony представя нов фотоапарат Alpha 7C и вариообектив 28-60mm, с които заедно получавате най-малката и най-леката   пълноформатна система в света

Sony представя нов фотоапарат Alpha 7C и вариообектив 28-60mm, с които заедно получавате най-малката и най-леката пълноформатна система в света

Съобщения в пресата   •   септ 15, 2020 14:49 EEST

Днес Sony обяви няколко нови попълнения към своето впечатляващо продуктово портфолио в областта на цифровата фотография — пълноформатен фотоапарат Alpha 7C (модел ILCE-7C), вариообектив FE 28-60mm F4-5.6 (модел SEL2860) и светкавица HVL-F28RM.

Новият 48” 4K HDR OLED на Sony A9 от серията MASTER вече е наличен

Съобщения в пресата   •   септ 08, 2020 12:04 EEST

Моделът А9 съчетава най-новите технологични иновации на Sony в областта на обработката на картината и звука за постигане на поразителна аудио-визуална комбинация, в компактен 48” телевизор, подходящ и за най-малкия хол.

Sony Electronics представя нов LA-EA5 адаптер за обективи с байонет A

Съобщения в пресата   •   септ 02, 2020 14:05 EEST

Sony Electronics Inc. обяви новия LA-EA5, 35-милиметров пълноформатен адаптер за обективи с байонет A (модел LA-EA5), който позволява на потребителите лесно да използват обективи с байонет А върху тела с байонет E. Използвайки новия LA-EA5 адаптер за обективи с байонет A, потребителите вече могат да получат достъп до невероятните възможности за автоматично фокусиране и високоскоростно заснемане.

Sony отбелязва успех на EISA 2020 с първата победа за влогинг фотоапарат на годината

Съобщения в пресата   •   авг 17, 2020 10:30 EEST

Sony с гордост обявява, че получи пет награди от Expert Imaging and Sound Association/Експертната асоциация за образ и звук (EISA). EISA е международно известна с опита си в потребителските технологии и за Sony е чест да получи признание за четири Digital Imaging продукта - два обектива и две тела, както и за своя премиум флагман Xperia 1 II, който получи най-желаните награди за 2020-2021.

Най-доброто става още по-добро - Sony представя водещите в индустрията безжични шумопотискащи слушалки WH-1000XM4

Съобщения в пресата   •   авг 06, 2020 18:09 EEST

Sony обяви WH-1000XM4 - 4-то поколение безжични шумопотискащи слушалки от отличената с награди гама на Sony 1000X. Най-новите слушалки са с всички водещи технологии от популярния модел WH-1000XM3, допълнени с нови интелигентни функции, с които да персонализирате и управлявате музиката си, да подобрите шумопотискането и автоматично да настройвате околния звук спрямо вашите предпочитания.

Насладете се на превъзходен звук с най-новите безжични говорители с EXTRA BASS™ на Sony

Съобщения в пресата   •   авг 04, 2020 18:13 EEST

• Подобрено качество на звука с новоразработения X-Balance Speaker Unit на SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23 • Наслаждавайте се на музиката си без ограничения с говорителите с водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив дизайн • Новата гама високоговорители е със свежи цветове, компактен, удобен и лесен за употреба дизайн

Дългоочакваният Sony Alpha 7S III съчетава изключително качество на изображенията с класическата за серията „S“ чувствителност

Съобщения в пресата   •   авг 04, 2020 18:02 EEST

Новата Alpha 7S III ще се превърне в най-добрия креативен инструмент за професионалисти и всички ентусиасти, заснемащи видео или снимки. Тя предоставя на създателите на съдържание 4K 120P видео, 10-битов 4:2:2 запис, 15+ стопа динамичен обхват, подобрен автофокус, напълно нов 12,1-мегапикселов пълноформатен сензор за изображения със задно осветявне, ултрависока чувствителност и още.