Последвайте Sony България

Безжични шумопотискащи спортни слушалки, които можете да носите навсякъде, по всяко време

Съобщение в пресата   •   яну 09, 2018 15:23 EET

  • Първите в света[1] изцяло безжични шумопотискащи слушалки с дизайн, устойчив на напръскване, който ви позволява да се наслаждавате на кристален звук навсякъде
  • Толкова удобни, че можете да ги носите с часове
  • Създадени за максимална стабилност в ухото

Sony представя 3 нови модела безжични спортни слушалки за активните меломани със стил, които са винаги в движение. Тези висококачествени, многофункционални спортни слушалки са еднакво добри както за високо-интензивна кардио дейност и за сесия по холистична йога, така и за ежедневно използване.

Изцяло безжичния дизайн е важен, когато носите слушалки в движение, тъй като това ви дава възможност да практикувате какъвто спорт желаете, без кабелите на слушалките да ви пречат. Първият изцяло безжичен модел слушалки WF-SP700N съчетава за първи път в света двете характеристики, от които имате нужда най-много по време на тренировка: цифрова технология за шумопотискане, която да заглуши шума около вас (за да се съсредоточите над упражненията), и устойчив на напръскване дизайн.

Чуйте звука, който желаете

Технологията за шумопотискане на Sony[2] ви позволява да се съсредоточите и отдадете изцяло на тренировката в шумния фитнес, като се наслаждавате на кристален звук. А ако тренирате навън, просто трябва да включите режим Ambient Sound, за да чувате околните звуци. В залата пък, режимът Ambient Sound ще ви бъде от полза, за да чувате необходими звуци и инструкции, свързани с тренировката, което го прави перфектния фитнес партньор. Тези слушалки предлагат и добре познатия EXTRA BASS™[3] звук, който, в комбинация с цифровото шумопотискане, ще придаде на музиката много по-дълбок и силен бас, за да подобрите активността си. Съпътстващото приложение Sony | Headphones Connect пък ще ви даде възможност да персонализирате EQ настройките.

Устойчиви на напръскване, лесно преносими, с надежден и удобен дизайн

С коефициент на устойчивост IPX4, моделът слушалки WF-SP700N е устойчив на напръскване, което означава, че можете да ги носите в дъжда или по време на интензивна тренировка, без да се притеснявате, че ще ги повредите.

Дизайнът „с куки“ се закрепя удобно и сигурно на ушите ви, без значение каква дейност извършвате. Предлагат се в четири цвята - розово, жълто, черно и бяло – подбрани специално, за да допълнят вашето спортно облекло и в унисон с тенденцията да се носят спортни и удобни дрехи дори извън залата за тренировки.

Моделът WF-SP700N се предлага с компактен, лесен за отваряне калъф за зареждане и приблизително 3 часа живот на батерията, в комбинация с още две допълнителни зареждания от калъфа, които осигуряват общо до 9 часа между зарежданията.

Удобна свързаност

Модел WF-SP700N предлага NFC™ връзка с едно докосване с калъфа и е съвместим с приложението Sony | Headphones Connect, което вече позволява “Quick Sound Settings” /Бързи звукови настройки/, за да можете да въведете любимите си настройки за еквалайзера и контрола на околния шум само с две натискания на бутона на слушалките. WF-SP700N ви дава свободата да се движите без „хватката“ на кабели и ще бъдат оптимизирани за услугата Google Асистент с предстоящо софтуерно обновяване.

Стилни вариации за вашия вкус

Наред с напълно безжичните слушалки, Sony представи и два стандартни безжични модела тип тапи – WI-SP600N и WI-SP500, за да разшири гамата от спортни слушалки, които са ви така необходими в натовареното ежедневие.

Моделът WI-SP600N разполага със същата цифрова технология за шумопотискане и качество на звука като WF-SP700N, както и същата степен на устойчивост при напръскване. С тях можете да слушате музика приблизително 6 часа. Техните компактни наушници са свързани с дискретна лента, която минава зад врата, и имат дъговидни ергономични куки за уши, които осигуряват както гъвкавост, така и удобно и стабилно закачане.

И накрая, слушалките WI-SP500 са „отворен тип“, за да можете да чувате околните шумове. Имат коефициент на водоустойчивост IPX4 и лесно се свързват към вашия смартфон с помощта на NFC™. С този модел можете да тренирате по-дълго, благодарение на приблизително 8-часовия живот на батерията при едно пълно зареждане, а когато приключите, просто ги свържете с преносимия калъф. Тези слушалки имат специално проектирани, ергономични и добре прилягащи наушници с гумени тапи, които отново гарантират, че няма да се изхлузят лесно, докато се впускате в любимите си спортни дейности.

Шумопотискащите слушалки на Sony стават още по-умни с Google Assistant[4].

Шумопотискащите слушалки на Sony ще бъдат оптимизирани за Google Асистент чрез ъпдейт. Задавайте въпроси, давайте задачи, те са вашият личен Google, винаги готови да помогнат. Асистентът може да ви съдейства с осъществяване на планове, слушане на музика, прослушване на входящите съобщения, провеждане на разговори и други.

Моделите слушалки, които ще бъдат оптимизирани за Google Асистент, са:

WH-1000XM2, WI-1000X, WF-1000X, WF-SP700N, WI-SP600N, WH-CH700N, WH-H900N.

Моделите WF-SP700N и WI-SP600N ще се предлагат на българския пазар от месец юни 2018г.

Модел WI-SP500 ще бъде пуснат на пазара от месец април 2018г.

За продуктови характеристики посетете:

WF-SP700N

WI-SP600N

WI-SP500

За още новини от Sony посетете: http://presscentre.sony.eu/

[1]Към 8 януари 2018 г. според проучване на Sony Corporation сред изцяло безжичните слушалки със сертификат IPX4 или по-висок за модела WF-SP700N

[2]За моделите WF-SP700N и WI-SP600N

[3]EXTRA BASS™ звукът е наличен само за моделите WF-SP700N и WI-SP600N

[4] Google е търговска марка на Google LLC. Google Assistant не е наличен като услуга на всички езици и във всички държави. Изисква сдвояване със съвместим телефон и интернет връзка.

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $76 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2017 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net