Последвайте Sony България

v & s

ГЕРХАРД ЩАЙДЛ НАГРАДА ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС КЪМ ФОТОГРАФИЯТА 2020

Съобщения в пресата   •   яну 23, 2020 11:05 EET

Изложбата ще бъде отворена за посетители между 17-ти април и 4-ти май, 2020 г.

Sony представя нови 8K, OLED и 4K Full Array LED телевизори с прецизно качество на картината и oще по-добър звук

Съобщения в пресата   •   яну 07, 2020 11:06 EET

С добавянето на новия 75-инчов 8K Full Array LED и 48-инчов 4K OLED модел Sony интегрира висок клас технологии в по-широка гама модели.

С участието си на CES 2020 Sony показва своето развитие като "креативна компания за забавления със здрави основи в технологиите"

Съобщения в пресата   •   яну 07, 2020 10:39 EET

Sony се стреми да създава продукти, съдържание и услуги, които са на една вълна с потребителя и оказват положително въздействие върху обществото, като се уповава на мисията на компанията да „насища света с емоции посредством силата на технологиите и креативността“.

Sony представя Alpha 9 II, подобрявайки свързаността и работния процес за професионалните спортни фотографи и фотожурналистите

Съобщения в пресата   •   окт 04, 2019 09:30 EEST

Новият Alpha 9 II комбинира ненадминатата скорост на Алфа 9 с обновена функционалност, за да отговори на професионалните нужди

Обявиха журито на Световните награди за фотография на Sony през 2020 г.

Съобщения в пресата   •   окт 02, 2019 09:35 EEST

● Експерти от индустрията ще отличат най-добрите творци в сферата на фотографията ● Изданието през 2020г. включва 4 нови инициативи с глобален отзвук ● Пътуващата изложба на победителите от 2019г. продължава към Италия, Германия, Мексико, Франция и Япония ● Нови изображения от кандидатурите за 2020 г. са достъпни на www.worldphoto.org/press

Sony Strengthens APS-C Mirrorless Camera Line-up with Launch of Two New Models

Съобщения в пресата   •   авг 29, 2019 16:25 EEST

Sony launches Alpha 6600 with in-body image stabilisation and enhanced battery life and further boosts the line-up with introduction of Alpha 6100

Sony Expands E-mount Lens Line-up with Two New APS-C Lenses

Съобщения в пресата   •   авг 29, 2019 16:21 EEST

New E 16-55mm F2.8 G Standard Zoom Lens and E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS Super-Telephoto Zoom Lens Extend Creative Options for Sony APS-C Shooters

Sony празнува рекорден успех на EISA Awards 2019 с първата си победа за фотографски иновации

Съобщения в пресата   •   авг 15, 2019 17:02 EEST

Sony с гордост обявява, че получи рекордните седем награди от Expert Imaging and Sound Association/ Експертната асоциация за образ и звук (EISA), където отбелязва и първата си победа в категория „Фотографски иновации.“

Sony Brings New Level of Power to Premium Compact Camera Line-up with introduction of the RX100 VII; Alpha 9 performance in your pocket

Съобщения в пресата   •   авг 09, 2019 16:02 EEST

Sony announced a new addition to its award-winning series of RX cameras with the launch of the RX100 VII (model DSC-RX100M7).

Sony представя фотоапарата Alpha 7R IV с първия в света пълноформатен 61,0-мегапикселов сензор

Съобщения в пресата   •   авг 09, 2019 15:47 EEST

Безпрецедентно висока резолюция и най-широкият динамичен обхват за система αTM (AlphaTM), съчетани с високоскоростно заснемане, в олекотено, компактно тяло

Sony допълва серията пълноформатни обективи с представянето на 35mm F1.8, Lightweight Prime

Съобщения в пресата   •   авг 09, 2019 15:27 EEST

Sony представи последното допълнение към серията си пълноформатни обективи байонет Е с въвеждането на FE 35mm широкоъгълен твърд обектив с голяма апертура, модел SEL35F18F.

Sony представи RX0 II, най-малкия и най-лек първокласен ултракомпактен фотоапарат в света
Обявиха финалистите в раздел Професионалисти на световния конкурс 2019 Sony World Photography Awards с най-въздействащите серии фотографии
Водещата серия 4K HDR Full Array LED телевизори на Sony XG95 е налична на пазара в България

Съобщения в пресата   •   март 19, 2019 10:28 EET

Със своите усъвършенствани патентовани технологии, които осигуряват истинска хармония между картина и звук, серията XG95 на Sony се предлага в магазините от средата на м. март 2019 г.

Надав Кандер е отличен с Наградата за изключителен принос към фотографията от Световните награди за фотография на Sony 2019

Съобщения в пресата   •   март 05, 2019 09:04 EET

● Творби на Надав Кандер ще бъдат представени като част от изложбата на Световните награди за фотография на Sony 2019 в Somerset House, Лондон в периода 18 април - 6 май ● Надав Кандер ще разговаря с Уилям А. Юинг в Лондон на 18 април ● Снимки на фотографа могат да се видят на press.worldphoto.org

Sony разработи CFexpress Type B карта памет, която се отличава с ултрабързи скорости на четене и запис до 1700MB/s  и 1480MB/s