Последвайте Sony България

Спортувайте навсякъде, където пожелаете, с новата водоустойчива серия Walkman® WS620

Съобщение в пресата   •   юни 11, 2017 10:00 EEST

  • Създадени, за да издържат на екстремни условия на открито – от катерене по заснежени планински върхове до плуване в океана
  • Подобрен ергономичен дизайн за максимална стабилност и комфорт
  • Безпроблемна свързаност към смартфон с Bluetooth® и NFC™ с едно докосване
  • Режим Ambient Sound, за да не се изолирате от заобикалящата ви среда

Новата водо- и прахоустойчива Walkman серия WS620 на Sony дава възможност да се фокусирате върху спорта и упражненията, които обичате, както във водата, така и на сушата. Сега, с безжичната Bluetooth® технология тези здрави и компактни безжични MP3 плейъри са перфектни за по-продължителни и по-интензивни тренировки.

Подходящи за всички сезони - и в дъжд, и в пек, на сняг или на море

Серията WS620 включва NW-WS623 (4GB) и NW-WS625 (16GB) – два впечатляващи спортни безжични Walkman плейъра, създадени да издържат на условията, в които тренирате най-добре. Проектирани за температури, вариращи от 5 до 45 градуса, прахоустойчиви (рейтинг IPX6) – за да са защитени от замърсяване с малки частици, тази Walkman устройства са идеалният партньор за тренировка на плажа. Ако пък ви се прииска освежаващо плуване в горещ ден, и двата модела са водоустойчиви[1] и могат да бъдат потапяни до 2 метра под вода в продължение на 30 минути, независимо дали сте в басейна или в морето.

Създадени за скорост, интензивност и издръжливост

Те ще ви осигурят и удобство, тъй като са ергономично проектирани, за да са по-малки, по-тънки и по-леки[2], което гарантира, че няма да мръднат от мястото си, независимо от движенията, които правите. Предлагат се в черно, синьо, лимонено жълто и сиво-бяло[3].

За да постигате желаните резултати и на пътя, и на пътеката

Sony използва за първи път във водоустойчив Walkman своята уникална технология за контролиране на шума, наречена Ambient Sound – режим, който позволява да чувате външни звуци, когато пожелаете, за по-безопасна тренировка на открито.

Тренирайте с часове навсякъде със серията WS620. Само с едно докосване режимът Ambient Sound ви позволява да чувате ясно звуците извън музиката, което означава, че може да следите за автомобили, докато карате колело за издръжливост, без да сваляте устройството си. Позволява ви още и да говорите с приятели или треньора си по време на тренировка, без да пропускате и нота.

Стани, приготви се и започвай

Функцията Бързо зареждане гарантира, че може да включите своя Walkman само за 3 минути към зарядното и да сте готови за пълна 60-минутна тренировка[4]. Или да го заредите напълно, за да слушате до 12 часа[5] любимата си музика в движение.

Възможно най-лесно

Просто свържете Walkman плейъра с компютъра си, плъзнете и поставете файловете, които искате да слушате, и тръгвайте - готови сте да завладеете света, с най-добрите бийтове за слушане, но без допълнителни устройства, които да ви тежат и забавят. Друга възможност е просто да свържете телефона си чрез Bluetooth® и NFC с едно докосване и да стриймвате любимия си плейлист, без който не може да тренирате, директно от телефона.

Selected technical specifications

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

[1]IP5/8 рейтинг – трябва да бъдат измити след употреба

[2]10% по-малки от серията WS410 Series

[3] WS625е наличен в черно

[4]Въз основа на MP3 плейбек при 128kbps

[5]12 живот на батерията с изключен Bluetooth®, 4 часа с включен Bluetooth® 

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и информационни технологии за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, фото и видео, компютърен и онлайн бизнес, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавление в света. Sony записа рекордни годишни продажби за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., възлизащи на приблизително $75 милиарда. Глобална уеб страница: http://www.sony.net.