Последвайте Sony България

Sony представя новите си спортни слушалки: съчетанието между водоустойчивост и пълна свобода от кабели

Съобщение в пресата   •   авг 30, 2018 17:07 EEST

  • Слушате музика от своя смартфон, Walkman® с BLUETOOTH® връзка или без друго устройство благодарение на 4GB вътрешна памет
  • Без ограничение– дори в басейна или морето[1]
  • Подходящи за всички видове спорт, тези слушалки прилягат стабилно на ушите

Слушайте музика без всякакви кабели, дори и без смартфон, с новите напълно безжични спортни слушалки WF-SP900 на Sony – най-добрият партньор за спорт. Напълно безжичният дизайн гарантира, че можете да се движите свободно и без ограничения, докато слушате любимите си музикални парчета.

Свобода на свързване и по-дълго време за слушане

Когато свържете слушалките SP900 към вашия смартфон или компютър с BLUETOOTH®,можете да слушате музика до 3 часа (до 12 часа с калъф за зареждане). Също така, имате възможност да слушате и музика, записана на 4GB вътрешна памет, която Ви дава до 920[2] песни и до 6 часа живот на батерията (до 21 часа с калъф за зареждане), без да използвате друго устройство. Слушалките са съвместими и с NFC™ за удобно сдвояване.

Насладете се на музиката си при всякакви обстоятелства

Слушалките SP900 освен напълно безжични и водоустойчиви, са устойчиви и на солена вода. С IPX5/8 рейтинг може да плувате в басейна или морето на дълбочина до 2 метра. Слушалките са идеален избор, ако искате да плувате без допълнително устройство за възпроизвеждане на музика. Дори може да ги измиете след интензивна тренировка. Благодарение на IP6X рейтинга слушалките са и прахоустойчиви, което ги прави чудесен спортен партньор с голяма издръжливост.

Тези слушалки се отличават с подобрен ергономичен дизайн (предлагат се в три цвята - черен, бял и жълт), за да осигури удобно, стабилно и сигурно използване. За да прилягат най-удобно в ушите, имате на разположение 4 размера силиконови накрайници и 3 размера арки, които улесняват прикрепването им към ушната мида. Могат да бъдат подбрани според активността ви– за да ги ползвате под вода, сложете накрайниците за плуване, които също имат 4 размера. В комплекта има и лента за прикрепване за предотвратяване на инциденти.

С Ambient Sound можете да избирате междурежим Normal, който ви позволява да чувате околния шум, докато слушате музиката си, или режим Voice, за да слушате музиката си без разсейване, но и да не изпускате важните съобщения.

Въпреки малкия си размер, SP900 са издръжливи, стилни и с отчетлив и ясен звук благодарение на новоразработените оригинални Sony Balanced Armature говорители, които ви позоляват да се наслаждавате на любимите си песни, докато спортувате.

По-лесно използване

Слушалките SP900 са с интуитивна операционна система, която работи с докосване или натискане на бутон. По този начин може да управлявате лесно силата на звука. Можете още да паузирате, прескачате песни или да се връщате към предишните.

Освен това, с безплатното приложение Sony | Headphones Connect може данастройвате звука на слушалките, да изберете дали да включите или изключите режима Ambient Sound, както и да управлявате Quick Sound настройките.

Също така, през приложението Sony | Music Centre може да възпроизвеждате музиката си. За да прехвърлите песните на вътрешната памет (4GB), използвайте приложението Sony | Music Centre за PC чрез USB Type-C™ кабела, включен в кутията. Можете да ползвате и кабела за зарежданена слушалките.

Когато са свързани към вашия смартфон, чрез слушалките WF-SP900 могат да бъдат активирани приложенията Google™ и Siri.

Напълно безжичните спортни слушалки WF-SP900 ще се предлагат на цена от около 559 лв. и ще бъдат налични на пазара от средата на ноември.

За продуктови характеристики моля посетете:

https://www.sony.bg/electronics/truly-wireless/wf-sp900

За други новини от Sony посетете http://presscentre.sony.bg/

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

[1]С IPX5/8 водоустойчивост и защита от солена вода.

[2]MP3 – 128kbps

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $77 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2018 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net