Последвайте Sony България

Sony анонсира разработката на нов G Master™ 400mm F2.8 пълноформатен обектив с Е байонет за супер телефотография

Съобщение в пресата   •   окт 30, 2017 19:01 EET

Планиран старт на продажбите през Лято 2018

Sony обяви разработването на дългоочакваниятFE 400mm F2.8 GM OSSобектив за супер телефотография с целева дата на пускане на пазара през лятото на 2018 г.

Новият обектив ще разполага както с изключително високата разделителна способност и разкошното боке на популярната серия обективи G Master™, така и с 400mm дългофокусно разстояние и широка F2.8 апертура. Тази комбинация ще осигури ново пълноценно изживяване за всички фотографи, заснемащи професионални спортове, новини и дивата природа, които искат да уловят всеки детайл от решаващи моменти с по-високо качество на изображението.

Sony ще продължи да развива гамата си обективи, за да отговори на нуждите на всички видове фотографи, видеооператори и създатели на мултимедийно съдържание, чрез много и различни предложения, извличащи максимума от новаторската линия α™ камери.

Допълнителни детайли и характеристики на новия FE 400mm F2.8 GM OSS обектив за супер телефотография ще бъдат обявени на по-късен етап.

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $76 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2017 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net