Последвайте Sony България

Организирайте партито на годината с новите мощни аудио системи от Sony

Съобщение в пресата   •   яну 09, 2018 15:08 EET

  • Музиката от тези мощни домашни аудио системи се чува още по-надалеч със звук, изпълващ пространството
  • 360˚LIVE SOUND и 360˚парти светлини
  • С новия режим TAIKO вие сте DJ на партито
  • Предизвикайте приятелите си за титлата „Крал на партито“

Sony представи четири нови фантастични домашни аудио системи с висока мощност, за да дадат заряд за истинско парти през 2018 година. Новите модели системи MHC-V81D, MHC-V71D, MHC-V41D и MHC-M60D ще изпълнят всяко пространство с пулсиращ звук.

Мобилно парти

Мощните домашни аудио системи тип „всичко в един корпус“ разпръскват силен и мощен звук, благодарение на интегрирания генератор за разпространение на звук[1] – те ще бъдат в центъра на парти пространството ви! V81D разполага с 360˚LIVE SOUND, а V71D – с LIVE SOUND, като и двата модела имат 360˚парти светлини, които озаряват пространството и създават перфектната атмосфера за купон. Функцията за контрол с жестове ви позволява да сте DJ, затова няма нужда да напускате всекидневната си – клубната атмосфера се пренася в дома ви.

Новият режим TAIKO[2] ви позволява да използвате своята аудио система и като барабан. Добавете нещо от себе си към любимите си песни, като потупате сензорния панел, за да се насладите на набор от барабанни семплери. Можете да използвате и контрола с жестове, за да се насладите на разнообразие от семплери на виртуални инструменти, като приплъзвате върху устройството. TAIKO може да е и игра, в която потупвате в такт и се състезавате с приятелите си за най-високия резултат.

Забавни функции, с които да впечатлите приятелите си

Със своите уникални интерактивни функции моделите V81D, V71D и V41D могат да накарат всеки да се включи в забавлението. Защо да не информирате приятелите си в социалните мрежи, че организирате голяма вечер с функцията „Крал на партито“? Със съпътстващото приложение “Fiestable” можете лесно да се похвалите със своята домашна аудио система, благодарение на новия бутон за споделяне в социалните мрежи.

Заедно с това, можете и да получите титлата „Крал на партито“ и да влезете в парти класацията. Колкото повече се забавлявате, толкова по-висок ще е резултатът ви! Постиженията ви могат да отключат и специални семплери.

Свържете звука и устройствата на вашите приятели с функцията „Wireless Party Chain“, с която вече може да сдвоите до 50 съвместими системи. Можете да използвате и свързаността с множество устройства, така че DJ уменията да бъдат прехвърляни, като свържете няколко смартфона с високоговорителя, за да могат различни гости лесно да пускат любимите си песни.

Три определено не са много с M60D

Sony са разработили и нов модел с 3 компонента - M60D. Колоните постигат подобрено и впечатляващо звуково налягане, а мощният усилвател ще оживи всяко събитие. Системата разполага и със светлини на колоните и основния елемент, за да озари партито!

Наслаждавайте се на музиката си от всеки източник, благодарение на входовете за CD, DVD, USB, Bluetooth, микрофон и китара, кактои HDMI изхода(ARC), за да подсилите забавлението си с визии на екран!

Всички нови модели ще бъдат налични от април 2018.

За продуктови характеристики, моля посетете:

MHC-V81D

MHC-V71D

MHC-V41D

MHC-M60D

За още новини от Sony, посетете http://presscentre.sony.eu/

[1]В моделите V71D и V81D.

[2]В моделите V71D и V81D.

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $76 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2017 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net