Последвайте Sony България

Нека партито започне сега с новите EXTRA BASS™ безжични говорители на Sony

Съобщение в пресата   •   яну 09, 2018 14:56 EET

  • Чуйте дълбокия и мощен EXTRA BASS™ с новия режим LIVE SOUND, който създава усещането за слушане на музика на живо
  • Насладете се на свободата да носите тези безжични говорители навсякъде с вас, тъй като те са водо- и прахоустойчиви с коефициент IP67
  • Използвайте новия режим „Party Booster”, за да създадете перфектното парти настроение
  • Свържете до 100 говорителя, за да направите грандиозно парти, благодарение на функцията „Party chain“

Новите модели EXTRA BASS™ безжични високоговорители от Sony SRS-XB41, SRS-XB31 и SRS-XB21 бяха обявени днес, с което търсенето на перфектните парти колонки вече има своето най-добрo решение! Отличаващи се най-вече със своята мобилност, издръжливост, силата на EXTRA BASS™ и режима LIVE SOUND, Sony гарантира, че тези високоговорители ще направят най-доброто парти, където и да отидете.

Новият режим LIVE SOUND

Качеството на звука на тези колонки ще бъде в центъра на вниманието, благодарение на триизмерното музикално изживяване, което създават, и ще ви накара да се почувствате сякаш сте на музикален фестивал и музикантите „свирят“ специално за вас. Всичко това е възможно, благодарение на комбинацията от новия DSP (Digital Signal Processor) процесор и ъгловият дизайн, които са в основата на новия режим LIVE SOUND. При активиране на този режим можете да почувствате как звука се разпространява и хоризонтално, и вертикално. В допълнение – говорителите са направени така, че да поддържат и подчертават дълбок и рязък бас, като перфектно допълват плътността на баса в стиловете EDM, грим и хип-хоп.

Нови характеристики за издръжливост

Новата структура на материала, от който са направени говорителите, гарантира тяхната здравина и водоустойчивост, така че случайното намокряне никога няма да бъде проблем. Те ще се предлагат в 5 различни цвята и са също така водо- и прахоустойчиви с коефициент IP67, което означава, че можете да се наслаждавате на звука им и на плажа или на парти до басейна, без да се притеснявате, че ще ги повредите! Тези мощни колонки са устойчиви и на ръжда, така че дори случайно да ги изпуснете в океана, те ще „оцелеят“.

Серията EXTRA BASS™ на Sony се разширява с тези три нови модела високоговорители и сега е по-добра от всякога и още по-издръжлива на външни фактори, за да може да се справи с предизвикателствата на ежедневието ви.

Парти по ваш вкус

Оставете говорителя да бъде домакин на партито и да повесели приятелите ви с новата функция за забавление "Party Booster". Колонката може да се използва като инструмент и да разпознава докосване от 5 различни посоки, благодарение на вградения акселерометър, който задейства звукови и светлинни реакции. Това създава всеобщо парти настроение с много възможности за интеракция.

Всички светлини

Благодарение на светлините в различни цветове и мигащите светлинни ефекти на говорителя, моделът XB41 ще оживи атмосферата, като синхронизира светлините с музиката, която обичате, за да се почувствате като на истински фестивал или пък в любимия си клуб. Модел XB31 разполага с многоцветни LED светлини и мигащи ефекти, а модел XB21 е с LED светлина в съответствие с цвета на говорителя. Именно те, в съчетание със звуковите функции, ви гарантират, че без много усилия ще си направите една страхотна вечер.

Party Chain

Вече можете да надградите баса с говорители Sony, като свържете до 100 съвместими колонки (модели SRS-XB41/31/21). Можете да изпълните стаята със звук или да си направите стена, за да създадете наситено, мощно EXTRA BASS™ аудио изживяване, в което да включите всички свои приятели.

Колонките са безжични и изработени така, че да можете да ги носите навсякъде, където пожелаете. Благодарение на тяхната компактност и 24-часов живот на батерията[1] разполагате с EXTRA BASS™ звук навсякъде, а партито може да продължи цяла нощ.

Моделът SRS-XB41 ще бъде наличен на българския пазар от месец април 2018г. в цветовете черно, бяло, червено и синьо.

Моделът SRS-XB31 ще се предлага от месец април 2018 г. в цветовете черно, бяло, червено, синьо и жълто.

Моделът SRS-XB21 ще бъде наличен от месец април 2018 г. в цветовете черно, бяло, червено, синьо и жълто.

За продуктовите характеристики, моля посетете:

SRS-XB41

SRS-XB31

SRS-XB21

За още новини от Sony посетете: http://presscentre.sony.eu/

[1]Когато светлините са изключени в Стандартен режим. Посоченото време може да варира в зависимост от температурата на околната среда и условията на използване. 

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $76 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2017 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net