Последвайте Sony България

Направете партито незабравимо с новите мощни аудио системи от Sony

Съобщение в пресата   •   май 25, 2017 12:23 EEST

  • Мощни стерео системи с High Sound Pressure благодарение на Smart High Power технологията
  • Уникални цветни светлинни ефекти, озаряващи околното пространство, и забавни парти функции
  • Безжично свързване с Bluetooth® и NFC™

Sony представи триновимощни аудио системи –MHC-V50D, SHAKE-X30D и SHAKE-X70D, създадени да разпалват партито навсякъде. Превъзходното качество на звука благодарение на ексклузивната Smart High Power технология на Sony и конусните говорители от слюдагарантират на потребителите първокласен саунд с огромна мощност – независимо какво слушат.

Тези hi-fi системи предлагат множество парти функции, които ще направят вечерта незабравима – парти светлини, режим Караоке, управление с жестове и DJ ефекти. Наред с това, тези нови попълнения към преуспяващата серия продукти с дълбок бас дават възможност за лесно свързване на телефона и пускане на любимата селекция от песни, като безжичното свързване е възможно чрез Bluetooth®и NFC.

Парти без край – с V50D

Партито може да завладее всеки дом с помощта на компактната тип „всичко в едно“ система MHC-V50D. Smart High Power технологията, създадена да усилва акустичното налягане, осигурява мощен бас от прегъната рупорна камера и уголемен изходен порт, който увеличава акустичното налягане за постигане на реално осезаема мощ на звука. Тя се допълва и от конусен говорител, изработен от MRC (подсилени със слюда клетъчни влакна), което го прави устойчив и способен да запази формата си, дори когато се движи при високо налягане и скорост – така басът може да бъде усилен без компромис с качеството на звука.

Приложението Fiestable App дава възможност за контрол на цветовете на светлините на високоговорителите и тези, осветяващи пространството, за да се синхронизират с ритъма и да изпълнят дансинга. Управлението с жестове улеснява ползването на функции като плейбек, DJ, семплър и осветление само с едно помахване на ръката. Сензорният панел със задно осветяване позволява лесно управление във всеки един момент – независимо през деня или през нощта.

Използвайте двойния вход за микрофон, за да направите свое собствено караоке парти и да се забавлявате с ефектите „ехо“ и „заглъхване“, за да сте истинска звезда на шоуто. А за да пеете, следвайки текста на песента, просто свържете системата с вашия телевизор чрез HDMI кабел и може да пускате караоке DVD-та директно от вградения плейър.

V50D е с компактен монолитен дизайн и можете да я вземете със себе си на всяко парти, благодарение на дръжката за носене. Тя е идеалното допълнение към всяко барбекю, спокойно събиране с приятели или парти цяла нощ.

Просто свържете мобилния си телефон или таблет чрез Bluetooth или NFC, без неудобството на кабелите, но със същото високо качество на звука, благодарение на вградения LDAC кодек от Sony.

Разкърши се с X30D

Ако искате наистина мощен звук за партито си, X30D е системата - с отличителен дизайн от 3 части и оборудвана с много впечатляващи функции, която ще превърне вашето парти в най-желаното. Може да танцувате цяла нощ, като поставите системата в центъра на стаята, а двете колони в различни позиции из помещението.

Използвайки същите конусни говорители от слюда и Smart High Power технологията, системата насочва баса и произвежда мощен звук без компромис с качеството - характеристика, с която са известни колоните на Sony.

В X30D има двоен вход за микрофон, така че може да организирате караоке турнир; един слот, за да включите китарата си, ако искате да импровизирате на живо; и HDMI ARC вход за свързване към вашия телевизор. Тази домашна аудио система наистина е душата на партито със своите DJ функции и звукови ефекти като „ехо“ и „заглъхване“. Високоговорителите светят и проектират мигащи светлини върху близката стена, като променят цвета си в синхрон с ритъма.

Увеличете мощността с X70D

Мощната аудио система X70D идва с обещанието за партита, изпълнени със забавление. Като използва същите мощни звукови характеристики на конусните говорители от слюда, Smart High Power технологията и още повече цветове на светлините, включително червено, синьо и зелено, огромната домашна Hi-Fi система X70D разполага с всички ваши любими функции и вградени Party Chain опции, за да се наслаждавате на музиката си през цялата нощ.

MHC-V50D ще се продава на цена от около 999 лви ще е налична на пазара през април.

SHAKE-X30D ще се продава на цена от около 1500 лви ще е налична на пазара през май.

SHAKE-X70D ще се продава на цена от около 2399 лви ще е налична на пазара през май.

За продуктовите характеристики моля посетете:

https://www.sony.bg/electronics/hi-fi-sistemi/mhc-v50d

https://www.sony.bg/electronics/hi-fi-sistemi/shake-x30d

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и информационни технологии за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, фото и видео, компютърен и онлайн бизнес, Sony е разпозната като една от водещите компании за електроника и забавление в света. Sony записа рекордни годишни продажби за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., възлизащи на приблизително $75 милиарда. Глобална уеб страница: http://www.sony.net.