Последвайте Sony България

Digital Imaging

TV and Home Entertainment

v & s

Sony представя Xperia 5 II, най-компактната Xperia с 5G технология, която издига фотографията, игрите и развлеченията на следващото ниво

Съобщения в пресата   •   септ 17, 2020 10:00 EEST

Sony добави Xperia 5 II към вече завладяващата гама на Xperia. Това е вторият смартфон на Sony, който поддържа 5G и предлага компактен дизайн без компромиси с производителността. Xperia 5 II включва много от водещите функции на Xperia 1 II, включително камера с три обектива, съчетана с ZEISS оптика, калибрирана специално за Xperia 5 II.

Sony представя нов фотоапарат Alpha 7C и вариообектив 28-60mm, с които заедно получавате най-малката и най-леката   пълноформатна система в света

Sony представя нов фотоапарат Alpha 7C и вариообектив 28-60mm, с които заедно получавате най-малката и най-леката пълноформатна система в света

Съобщения в пресата   •   септ 15, 2020 14:49 EEST

Днес Sony обяви няколко нови попълнения към своето впечатляващо продуктово портфолио в областта на цифровата фотография — пълноформатен фотоапарат Alpha 7C (модел ILCE-7C), вариообектив FE 28-60mm F4-5.6 (модел SEL2860) и светкавица HVL-F28RM.

Новият 48” 4K HDR OLED на Sony A9 от серията MASTER вече е наличен

Съобщения в пресата   •   септ 08, 2020 12:04 EEST

Моделът А9 съчетава най-новите технологични иновации на Sony в областта на обработката на картината и звука за постигане на поразителна аудио-визуална комбинация, в компактен 48” телевизор, подходящ и за най-малкия хол.

Sony Electronics представя нов LA-EA5 адаптер за обективи с байонет A

Съобщения в пресата   •   септ 02, 2020 14:05 EEST

Sony Electronics Inc. обяви новия LA-EA5, 35-милиметров пълноформатен адаптер за обективи с байонет A (модел LA-EA5), който позволява на потребителите лесно да използват обективи с байонет А върху тела с байонет E. Използвайки новия LA-EA5 адаптер за обективи с байонет A, потребителите вече могат да получат достъп до невероятните възможности за автоматично фокусиране и високоскоростно заснемане.

Sony отбелязва успех на EISA 2020 с първата победа за влогинг фотоапарат на годината

Съобщения в пресата   •   авг 17, 2020 10:30 EEST

Sony с гордост обявява, че получи пет награди от Expert Imaging and Sound Association/Експертната асоциация за образ и звук (EISA). EISA е международно известна с опита си в потребителските технологии и за Sony е чест да получи признание за четири Digital Imaging продукта - два обектива и две тела, както и за своя премиум флагман Xperia 1 II, който получи най-желаните награди за 2020-2021.

Най-доброто става още по-добро - Sony представя водещите в индустрията безжични шумопотискащи слушалки WH-1000XM4

Съобщения в пресата   •   авг 06, 2020 18:09 EEST

Sony обяви WH-1000XM4 - 4-то поколение безжични шумопотискащи слушалки от отличената с награди гама на Sony 1000X. Най-новите слушалки са с всички водещи технологии от популярния модел WH-1000XM3, допълнени с нови интелигентни функции, с които да персонализирате и управлявате музиката си, да подобрите шумопотискането и автоматично да настройвате околния звук спрямо вашите предпочитания.

Насладете се на превъзходен звук с най-новите безжични говорители с EXTRA BASS™ на Sony

Съобщения в пресата   •   авг 04, 2020 18:13 EEST

• Подобрено качество на звука с новоразработения X-Balance Speaker Unit на SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23 • Наслаждавайте се на музиката си без ограничения с говорителите с водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив дизайн • Новата гама високоговорители е със свежи цветове, компактен, удобен и лесен за употреба дизайн

Дългоочакваният Sony Alpha 7S III съчетава изключително качество на изображенията с класическата за серията „S“ чувствителност

Съобщения в пресата   •   авг 04, 2020 18:02 EEST

Новата Alpha 7S III ще се превърне в най-добрия креативен инструмент за професионалисти и всички ентусиасти, заснемащи видео или снимки. Тя предоставя на създателите на съдържание 4K 120P видео, 10-битов 4:2:2 запис, 15+ стопа динамичен обхват, подобрен автофокус, напълно нов 12,1-мегапикселов пълноформатен сензор за изображения със задно осветявне, ултрависока чувствителност и още.

Новият 4K HDR Full Array LED телевизор на Sony XH90 вече е в продажба

Съобщения в пресата   •   юли 20, 2020 16:40 EEST

Новата серия 4K HDR Full Array телевизори на Sony XH90 вече e налична. Средният клас телевизори XH90 предлага завладяваща комбинация от емблематичните за Sony качество на картината, гениален звук, новаторски дизайн на говорителите и лесно управление. Tова позиционира модела като чудесен партньор на следващото поколение гейминг конзоли.

8K HDR Full Array LED телевизорът на Sony ZH8 вече е достъпен

Съобщения в пресата   •   юни 19, 2020 09:18 EEST

Sony разкри дългоочакваната информация кога ще пусне своя нов 8K HDR Full Array телевизор ZH8 – моделът е наличен в Европа от средата на юни. Обединявайки най-добрите разработки на Sony по отношение качеството на картината и звука, заедно с подобреното потребителско изживяване, ZH8 прави убедително предложение както за любителите на филмовото забавление, така и за геймърите.

Новият A8 4K HDR OLED телевизор на Sony вече е в продажба

Съобщения в пресата   •   юни 11, 2020 10:55 EEST

Най-новият 4K HDR OLED телевизор на Sony A8 вече е в продажба. Залагайки на редица иновативни технологии за обработка на картина и звук, A8 осигурява първокласното качество на японския производител. OLED панел с 8 милиона самоосветяващи се пиксела, в съчетание с революционни технологии за движение и звук, доставят първокласно зрителско изживяване.

Sony разширява гамата от решения за влогинг с въвеждане на Vlog Camera ZV-1 и FDR-AX43 Compact 4K Handycam®

Съобщения в пресата   •   май 27, 2020 10:47 EEST

Фотоапаратът ZV-1 за влогинг е замислен за създатели на съдържание и влогъри. Съчетава лесни за използване функции с безкомпромисна технология за изображения, което прави този инструмент перфектен за всеки създател на съдържание. FDR-AX43 е разработен за създатели на съдържание и влогъри, които искат техните видеа да демонстрират подобрено качество, което ще издържи теста на времето.

Sony обогатява гамата си саундбари с представянето на HT-G700 и HT-S20R

Съобщения в пресата   •   май 19, 2020 13:08 EEST

Sony представя два нови саундбара HT-G700 и HT-S20R. Моделите гарантират върховна наслада от мощния звук, в който се потапяте, гледайки телевизия и филми в комфорта на вашия дом. HT-G700 е 3.1-канален Dolby Atmos® и DTS: X саундбар, който съчетава мощен съраунд звук с ясен диалог. HT-S20R е достъпeн, но мощeн 5.1-каналeн саундбар.

Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80 са вече достъпни на пазара

Съобщения в пресата   •   май 15, 2020 15:14 EEST

Новите телевизори Sony предлагат висококачествено аудио-визуално преживяване и разнообразие на размери от 43 до 85 инча. HDR Телевизорите на Sony XH80 е истинско аудио-визуално удоволствие. 4K HDR X1 процесорът в XH80 използва усъвършенствани алгоритми за намаляване на шума и подсилване на детайлите.

Новите телевизори XH95 4K HDR Full Array LED на Sony вече са на пазара

Съобщения в пресата   •   май 08, 2020 13:15 EEST

4K HDR Full Array LED телевизорите на Sony от най-висок клас предоставят най-добрите картина, звук и зрителско изживяване и се предлагат в пет размера на екрана. Серията XH95 се отличава с кристалната картина и аудио технологиите на Sony, които заедно създават едно завладяващо преживяване за зрителя.

Sony празнува успеха на TIPA Awards 2020: отличен и с наградата в най-оспорваната категория „Най-добра фотографска иновация“

Съобщения в пресата   •   апр 29, 2020 18:22 EEST

· НАЙ-ДОБРА ФОТОГРАФСКА ИНОВАЦИЯ: Технология за проследяване в реално време · НАЙ-ДОБЪР ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪЛНОФОРМАТЕН ФОТОАПАРАТ: α7R IV · НАЙ-ДОБЪР APS-C ФОТОАПАРАТ, НИВО ЕКСПЕРТ: α6600 · НАЙ-ДОБЪР КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ, НИВО ЕКСПЕРТ: RX100 VII

Музиката разширява звученето си с изцяло  безжичните WF-XB700 и шумопотискащите WH-CH710N слушалки на Sony

Музиката разширява звученето си с изцяло безжичните WF-XB700 и шумопотискащите WH-CH710N слушалки на Sony

Съобщения в пресата   •   апр 14, 2020 11:55 EEST

Sony Electronics Inc. представи два нови безжични модела слушалки - WF-XB700 и WH-CH710N.

Sony представя новия си ултрабърз флагман, Xperia 1 II, с първото в света  AF / AE  продължително заснемане до 20 кадъра в секунда и 5G свързаност за цялостно творческо преживяване

Sony представя новия си ултрабърз флагман, Xperia 1 II, с първото в света AF / AE продължително заснемане до 20 кадъра в секунда и 5G свързаност за цялостно творческо преживяване

Съобщения в пресата   •   фев 24, 2020 16:52 EET

• Тройна камера, включваща водеща в индустрията Sony Alpha технология и оптика ZEISS, калибрирана специално за Xperia с 3D iТоF • Водеща в индустрията технология за автоматичен фокус, предлагащa продължително заснемане с 20 fps2 и 60 пъти/секунда изчисляване на AF/AE3 и проследяване на животинско и човешко око в реално време